Cruzimea cu care rușii au atacta o mașină ce transporta refugiați ucraineni. ”Carnea mamei mele a fost arsă până la os” VIDEO

1 săptămână in urmă 21

Sambata, 06 August 2022, ora 18:55

168 citiri

Cruzimea cu care rușii au atacta o mașină ce transporta refugiați ucraineni. ”Carnea mamei mele a fost arsă până la os” VIDEO

Dmitro Japarov, în vârstă de 35 de ani, împreună cu fratele său mai mic, mama și tatăl său, au părăsit regiunea Herson ocupată de ruși pentru că nu mai suportau să rămână sub puterea lor.

”Am plecat din Borozensk la Starosillia pentru a ieși din iadul lui Putin”, spune Dmitro.

”În satul Borozenske, de unde sunt, totul este controlat de ei. E înfricoșător să mergi acolo, sunt și ceceni. Câte fete au luat deja... Acolo, oameni morți zac în drum și corbii îi mănâncă”

A cerut unui voluntar să-i ajute să plece, dar la un kilometru de sat a avut loc dezastrul.

Soldații ruși au îndreptat un obuz de tanc spre mașină, țintând spre rezervor. Mașina s-a rupt, pasagerii pur și simplu au ars de vii.

Dmitro își amintește că șoferul și fiica lui au murit, vecina și mama sa au fost arse în mașină. Tatăl, fratele și vecinul zăceau lângă el.

”Jumătate din mașină era fără acoperiș, fără geam. Stare de șoc. Mătușa Tania a fost scoasă, mama a fost scoasă. Carnea mamei mele a fost arsă până la os”, spune Dmitro.

Morții au fost lăsați la fața locului, răniții au fost duși de oameni cu suflet mare pe pozițiile militarilor ucraineni. Dmitro s-a dovedit a fi cu cele mai ușoare răni dintre victime.

”Acestea sunt arsuri și fracturi ale oaselor scheletului facial, traumatisme cranio-cerebrale închise, comoție cerebrală. A avut noroc printre toți cei care au fost răniți. A suferit leziuni de gravitate medie”, spune Evgeni, medic traumatolog ortoped.

În același spital, în alte secții, tatăl lui Dmitro și un vecin, pe care l-a salvat, sunt cu răni și arsuri. Iar mama și fratele au fost transferați la un spital de specialitate. Au arsuri pe aproape jumătate din corp.

Dmitro se plânge doar de auzul prost. Și spune că atunci când își va reface actele arse, va merge pe front să se răzbune pe ocupanți.

Citeste si:

„Soldații ruși petrec noaptea în păduri, le este frică”. Efectele devastatoare ale unui atac ucrainean cu lansatoare HIMARS la Herson FOTO

Pe 30 și 31 iulie, Forțele Armate ale Ucrainei, cu ajutorul sistemelor de lansare multiplă HIMARS, au lovit unitățile rușilor staționate din satul Brilevka din regiunea Herson. Pierderile...

Pericol nuclear după un nou atac în Ucraina. Există riscul eliberării de radiații la centrala de la Zaporojie

Compania ucraineană de stat din domeniul energiei nucleare, Energoatom, a anunțat sâmbătă, 6 august, că în urma atacului cu rachete asupra zonei din apropierea centralei de la Zaporojie,...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă