Cruce ridicată în cinstea asfaltării pe un drum neasfaltat. Un drum de 12 kilometri a costat 8,3 milioane de lei

1 lună in urmă 36

Cruce ridicată în cinstea asfaltării pe un drum neasfaltat. În comuna Hărmănești din județul Iași, localnicii au văzut la alții cum arată asfaltul. La ei nu s-au găsit încă bani pentru investiții. Când plouă, ulițele sunt pline de noroi. Tot ce s-a putut face pe anumite porțiuni a fost să se pună pietriș.

Toți cetățenii se așteaptă la ceva mai bun. În schimb, nu știm cum să spunem, mai bun nu merge. Mai rău se vede, dar mai bine nu„, spune Aurel Coțovanu, viceprimar Hărmănești, pentru Digi 24.

Citeşte şi: Ieşire revoltătoarea a unui preot din Dolj. Ar fi incendiat mai multe morminte, după ce familiile nu au plătit taxa pe locul de veci

În satul Știubei, din Dolj, primarul a reușit să asfalteze 12 kilometri de drum. 8,3 milioane de lei l-a costat investiția. Bucuria a fost atât de mare, încât a vrut să marcheze momentul. Doar că, până a fost gata crucea, s-au terminat și banii pentru lucrări. Asfaltul s-a oprit la câțiva metri înaintea monumentului. Ion Cruceru este fost consilier local și se mândrește tare cu această capodoperă. Mai ales că el este cel care a făcut-o.

Acest monument a fost ridicat în cinstea asfaltării în anul 2017, în luna august, după ce autoritățile locale au finalizat reabilitarea unui drum comunal. La loc de cinstea stau numele primarului, al viceprimarului și al consilierilor locali.

Nu se știe cât a costat crucea. Între timp, oamenii își duc vitele la pășune pe ulițe din pământ și se chinuie să care apă de la fântâni. De canalizare nici nu se pune problema.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă