Criza financiară de la Barcelona continuă să facă victime printre fotbaliștii lui Ronald Koeman! Ce se întâmplă cu Sergio Busquets și Sergi Roberto

2 luni in urmă 32

Vedetele Sergi Roberto și Sergio Busquets sunt aproape să semneze acordurile de reducere a salariilor cu FC Barcelona.

Noile înțelegeri vor fi finalizate până la sfârșitul lunii august, fotbaliștii fiind de acord să ajute clubul pentru a trece peste criza financiară.

FC Barcelona a purtat negocieri cu agentul lui Sergio Busquets și Sergi Roberto pentru reducerea salariilor celor doi jucători

Marca anunță că ambele părți, atât FC Barcelona, ​​cât și impresarul Jose Maria Orobitg, sunt mulțumite de ceea ce a fost convenit și în zilele următoare este de așteptat să fie semnate noile înțelegeri pentru Sergio Busquets și Sergi Roberto.

În timp ce modificările contractuale sunt similare în cazul celor doi fotbaliști catalani, Busquets s-ar putea, ca în afară de reducerea salariului cu aproximativ 25 la sută, să renunțe și la una dintre clauzele suplimentare din contractul său, care pentru moment este încă necunoscut publicului larg.

Pe de altă parte, Sergi Roberto își va prelungi contractul cu un salariu mai mic pe durata șederii sale la clubul catalan. Reprezentantul său poate propune o contraofertă, deși în acest moment ambele părți par să fie mulțumite de ceea ce se negociază.

Atât Barcelona, ​​cât și Orobitg se așteaptă ca noile contracte să fie finalizate și parafate până la sfârșitul lunii august, atunci când piața transferurilor se va închide.

 

The post Criza financiară de la Barcelona continuă să facă victime printre fotbaliștii lui Ronald Koeman! Ce se întâmplă cu Sergio Busquets și Sergi Roberto appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă