Criză fără precedent la Craiova : cea mai ”neagră” serie de rezultate de la revenirea în Liga 1! Corneliu Papură, ”pe făraș”?

3 săptămâni in urmă 38

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Academica Clinceni, sâmbătă, 12:15, Digi Sport 1

Liga 1: Sepsi - Voluntari, sâmbătă, 14:15, Digi Sport 1

Seria de rezultate negative înregistrate în ultimele șapte runde este fără precedent pentru formația din Bănie de la revenirea în Liga 1, produsă în 2014.

VIDEO cu rezumatul meciului Craiova - FC Argeș 1-1:

Criză fără precedent la Universitatea Craiova

Până la actualul moment, Universitatea Craiova mai bifase în ultimii șase ani și jumătate șase meciuri consecutive fără succes în Liga 1, în două perioade, în același sezon, 25 iulie - 31 august 2014, 1-1 cu Pandurii, 1-3 cu FCSB, 2-2 cu Viitorul, 0-1 cu Gaz Metan, 0-2 cu Petrolul și 0-5 cu Astra, și între 11 aprilie și 9 mai 2015, 1-2 cu ASA Târgu Mureș, 0-0 cu Dinamo, 2-2 cu Concordia, 0-1 cu FC Brașov, 0-2 cu Botoșani și 0-1 cu Poli Iași.

Acum, la mai bine de cinci de la ultima serie ”neagră”, Universitatea Craiova, care, spre deosebire de momentele 2014 și 2015 își propune titlul, a bifat o înfrângere și nu mai puțin de șase rezultate de egalitate la rând.

Craiova - FCSB 0-2, 18 decembrie 2020CFR Cluj - Craiova 0-0, 22 decembrie 2020Craiova - Sepsi 0-0, 12 ianuarie 2021Astra - Craiova 1-1, 18 ianuarie 2021Craiova - Viitorul 1-1, 23 ianuarieVoluntari - Craiova 1-1, 26 ianuarieCraiova - FC Argeș 1-1, 29 ianuarie

Din cauza celor șapte meciuri consecutive fără victorie, Universitatea Craiova, lider fără punct pierdut la finalul rundei a șaptea, a ajuns acum la cinci puncte în spatele ocupantei primului loc, FCSB, care are și un joc mai puțin disputat.

Remiza cu FC Argeș, ultimul meci al lui Corneliu Papură pe banca tehnică?

Criza de rezultate ar putea duce la o soluție oarecum firească din partea oricărui club aflat într-o situație asemănătoare, înlocuirea antrenorului principal.

În ultimele zile, înaintea egalului cu FC Argeș, varianta Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova a revenit în actualitate. 

Laurențiu Reghecampf, liber de contract din toamnă, după despărțirea de Al-Wasl, este un apropiat de-ai patronului clubului din Bănie, Mihai Rotaru, astfel că o colaborare profesională este probabilă. Mai mult, cei doi chiar s-au așezat la ”masa” negocierilor în ultimele zile, telefonic, de la distanță, antrenorul fiind în Statele Unite ale Americii, dar încă mai există disensiuni privind salariul sau componența staff-ului tehnic. Patronul Craiovei a revenit recent în România, din vacanță, unul dintre motive fiind, foarte probabil, și rezolvarea băncii tehnice a echipei.

La finalul confruntării cu FC Argeș, Corneliu Papură a lăsat de înțeles că resimte presiunea, fiind conștient că lipsa rezultatelor face aproape imposibilă ținerea unui antrenor în funcție.

Nu știu nimic, nu știu dacă vine Reghecampf. Eu știu că muncesc atât timp cât mi se va da încredere pentru a câștiga meciurile. 

Dar regulile sunt aceleași la fotbal, nu e nimic nou sub soare, antrenorul plătește. Nu știu dacă rămân în staff, nu-mi place să vorbesc ipotetic, voi vedea la timpul potrivit”, a transmis Corneliu Papură.

Etichete: corneliu papura , universitatea craiova - fc argeș , reghecampf la craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă