Criză de materiale sanitare la Ambulanța Vaslui. Cadrele medicale fac apel la oameni pentru donaţii

2 luni in urmă 1

Criza de materiale sanitare la Ambulanta Vaslui

EMBED VIDEO LINK CU VIDEO

Embed:

Link:

Activitatea instituţiei este îngreunată, iar cadrele medicale fac eforturi supraomeneşti pentru a rezista în această perioadă dificilă.

Cadrele medicale au rămas fără echipament de protecţie şi materiale sanitare din cauza faptului că perioada stării de urgenţă a făcut imposibilă derularea la timp a licitaţiilor.

După, au apărut contestaţii şi chiar neînţelegeri cu furnizorii spune purtătorul de cuvânt al Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Pentru că au nevoie de ajutor, cadrele medicale au făcut un apel pe o reţea de socializare, pentru ca oamenii să le poată face donaţii.

38% din personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui a fost până acum infectat cu noul coronavirus, aşa că oamenii se tem pentru vieţile lor. Cadrele medicale speră că în curând să fie rezolvată situaţia licitaţiilor.

Mai multe informaţii cu privire la campanie pot fi găsite pe pagina de Facebook "Ajutaţi Ambulanţa Vaslui".

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui este unitate cu personalitate juridică aflată în subordinea Ministerului Sănătăţii şi coordonarea operaţională a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă