Critici dure pentru „glumeții” de la Dinamo: „Pe vremuri își luau și bătaie!”

1 lună in urmă 1

Cristi Dulca (48 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal feminin și fost jucător la echipe precum Rapid și U Cluj, i-a criticat dur pe Andreas Mihaiu și Geani Crețu, protagoniștii unei farse macabre în cantonamentul lui Dinamo.

Cei doi tineri ai lui Dinamo ar fi lipit o cruce pe ușa camerei lui Gevaro Nepomuceno (28 de ani) și ar fi scris „RIP”, abreviere de la „rest in peace” (în traducere: „odihnește-te în pace”).

În consecință, Jerry Gane i-a pedepsit și i-a trimis pentru câteva zile la antrenamentele echipei secunde a lui Dinamo. Înaintea meciului din sferturile Cupei României, 3-1 cu Dunărea Călărași, cei doi au fost reprimiți în lotul primei echipe.

Cristi Dulca și George Florescu, critici pentru Andreas Mihaiu și Geani Crețu

„Dacă era pe vremea noastră, erau plecați de la echipă Eu îi şi amendam! Dar, probabil, nu au de unde plăti. Ținând cont de situație, nu cred că era momentul. Dacă aveau şase victorii la rând şi erau în play-off, se trecea peste. Aşa, numai de glume nu-ţi arde la momentul ăsta…

Eu, în 1995, în vestiarul de la Rapid am spus şase luni doar «Bună dimineața, bună seara şi poftă mare». E vorba despre respect faţă de oamenii cu experiență. Ţi se putea întâmpla şi ţie să joci slab, dar nu poţi avea glume de genul acesta”, a spus Cristi Dulca, la Look Sport.

Prezent și el în studio, George Florescu (36 de ani), fostul mijlocaș al lui U Cluj, a comentat pe marginea subiectului și a explicat că în trecut jucătorii ar fi fost pedepsiți mult mai aspru pentru astfel de glume.

„Pe vremea lui Cristi îşi luau şi bătaie, nu erau doar trimiși la echipa a doua. Ţin minte că nu-mi permiteam să ridic capul din pământ atunci când am intrat prima dată în vestiar la echipa mare. Când treceam pe lângă cineva spuneam «Bună ziua»”, a spus George Florescu.

The post Critici dure pentru „glumeții” de la Dinamo: „Pe vremuri își luau și bătaie!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă