Cristoph Daum, lângă Șumudică în Turcia? Ce scrie presa internațională și reacția antrenorului german

2 luni in urmă 3

UEL: Arsenal - Benfica, joi, 19:45, Digi Sport 1

UEL: Milan - Steaua Roșie Belgrad, joi, 22:00, Digi Sport 1

Fenerbahce a fost învinsă de două ori în ultimele trei meciuri, și a ajuns pe locul trei, la trei puncte în spatele liderului Galatasaray și la egalitate cu Beșiktaș. Antrenorul Erol Bulut ar putea fi demis dacă rezultatele echipei nu se vor îmbunătăți, iar publicația germană Bild avansează deja numele lui Daum, care a mai antrenat la Fenerbahce.

Daum, antrenorul lui Ozil la Fenerbahce? Ce scriu germanii

”Va fi Daum antrenorul lui Ozil?”, este titlul din Bild. Ar putea fi o soluție pe placul fanilor lui Fener, având în vedere că Daum a mai bifat două ”mandate” pe banca turcilor și a reușit să câștige de două ori titlul.

Materialul a fost preluat și de celebra publicație turcă Fanatik, care a venit cu o reacție oficială din partea lui Daum: ”Nu am primit o ofertă oficială”, a spus germanul, conform sursei citate.

Daum cunoaște bine fotbalul turc, unde a mai antrenat-o și pe Beșiktaș, acolo unde a reușit să câștige titlul, Cupa și Supercupa Turciei. Între 2013 și 2014, germanul a fost tehnicianul lui Bursaspor.

Zece meciuri a bifat Daum ca selecționer al echipei naționale, reușind trei victorii, trei rezultate de egalitate și patru înfrângeri.

"România este o țară în dezvoltare, totul se schimbă. Tinerii studiază două sau trei limbi străine, se folosesc metode moderne. Am fost surprins de cât de frumoasă este țara. Am fost la Craiova, la Brașov, la Cluj, peste tot în țară. A fost o onoare și experiență bună pentru mine să lucrez în România. Oricum, am înțeles că ei folosesc în continuare metodele mele", a spus Daum, după plecarea de la naționala României.

Dacă va prelua Fenerbahce, Cristoph Daum nu se va mai întâlni cu Rizespor, echipa lui Marius Șumudică. Cele două formații s-au întâlnit deja de două ori în acest sezon, ambele întâlniri fiind câștigate de Fener.

Etichete: fenerbahce , marius sumudica , mesut ozil , cristoph daum
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă