Cristina Vărzaru și Sorin Dinu au fost azi votați în structurile Federației Europene de Handbal

3 săptămâni in urmă 14

Cristina Vărzaru și Sorin Dinu au fost aleși azi în structurile Federației Europene de Handbal, în cadrul Congresului de la Viena.

Vicepreședintele FRH a devenit și vicepreședinte la Curtea Handbalului, prima instanță de judecată. Secretarul general al FRH fost ales în Comitetul Națiunilor la feminin.

Michael Wiederer a primit un mandat de încă 4 ani în fruntea handbalului din Europa.

Cristina Vărzaru și Sorin Dinu au fost azi votați în structurile Federației Europene de Handbal

Federația Europeană de Handbal a avut azi Congres la Viena, în urma căruia a fost desemnată echipa de conducere pentru următorii 4 ani. Austriacul Michael Wiederer a fost confirmat ca președinte al EHF. El a fost și singurul candidat pentru această funcție.

Sorin Dinu (stânga) a fost votat și în forul EHF, după ce în urmă cu 3 ani a fost ales vicepreședinte al FRH

România a avut la rândul ei câțiva candidați, iar doi dintre aceștia au și reușit să pătrundă în structurile EHF. Sorin Dinu a fost votat vicepereședinte la Curtea Handbalului, prima instanță de judecată. Cristina Vărzaru a fost alesă la rândul ei în Comitetul Națiunilor la feminin. Alexandru Dedu a candidat ca membru în Comitetul Executiv, dar potrivit unor informații s-ar fi retras din cursă înainte de alegeri. Șansele lui de a fi ales erau oricum minime. De altfel, la Comitetul Executiv a fost și cea mai mare bătălie, din moment ce au fost aleși 9 candidați. Au câștigat alegerile Stefan Lovgren (Suedia), Francisco V. Blazquez Garcia (Spania) și Franjo Bobinac (Slovenia).

În total, au fost 139 de nominalizări din parte a 38 de federații naționale pentru 53 de poziții.

Iată cum s-au încheiat alegerile pentru posturile cheie:

Președinte: Michael Wiederer.

Michael Wiederer este vechiul și noul președinte al Federației Europene de Handbal

Comitetul Executiv: Stefan Lovgren (Suedia), Francisco V. Blazquez Garcia (Spania) și Franjo Bobinac (Slovenia).

Comisia de Competiții: Jan Kampmann (Danemarca, competiții masculin), Diana Box Alonso (Spania, competiții feminin), Dragan Nachevski (Macedonia de Nord, Arbitri).

Prim vicepreședinte: Predrag Boskovic (Muntenegru).

Președinte Comisie de Competiții: Bozidar Djurkovic (Serbia).

Vicepreședinte Financiar: Henrik La Cour (Danemarca).

Comitetul Națiunilor la feminin: Nodjialem Myaro, Leonor Mallozi, Paola Fiorillo, Pirje Orasson, Sarka Drozdova și Cristina Vărzaru.

Comitetul Națiunilor la masculin: Morten Stig Christensen, Ingo Meckes, Jari Henttonen, Fintan Lyons, Mark Schober și Bertrand Gille.

Curtea de Handbal: Andreas Thiel, Sorin-Laurențiu Dinu, Matea Horvat, Urmo Sitsi, Shlomo Cohen, Alan Grima, André Hommen și Yvonne Leuthold.

Curtea de Apel: Markus Plazer, Nicolae Vizitiu, Ketevan Koberidze, Ilona Tordai, Izet Gjinovci, Robert Czaplicki și Milan Petronijevic.

Consiliul Curții de Arbitraj: Giorgio Tedesco, Remy Levy.

 

The post Cristina Vărzaru și Sorin Dinu au fost azi votați în structurile Federației Europene de Handbal appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă