Cristina Șișcanu, adevărul despre căsnicia cu Mădălin Ionescu după ce s-a spus că divorțează. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani

2 săptămâni in urmă 16


Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță. Deși de-alungul timpului relația lor nu a fost lipsită de mici tensiuni, cei doi nu au ajuns niciodată în pragul divorțului. Cu toate astea, recent s-a spus că aceștia sunt la un pas de despărțire. Cristina a lămurit totul pe contul de Instagram.


„Voiam să vorbesc despre situația această cu divorțul. Într-adevăr de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm...lumea e tot mai preocupată de subiect, pe Instagram mă tot întreabă persoane.


Lumea afirmă că noi am divorțat și cu părere de rău afirmă acest lucru...sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație. În primul rând, nu este adevărat. În al doilea rând, nu știu de ce ar trebui să mă justific dacă e adevărat sau nu, dar înțeleg această curiozitate a persoanelor care ne cunosc, o înțeleg, nu sunt absurdă să înțeleg acest lucru. 


Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat. Dar într-adevăr a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni.


 Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema și se pare că tot internetul este împânzit de o știre despre ceva de genul acesta, a unui divorț între mine și Mădălin, dar de fapt dacă citești articolele nu despre asta e vorba”,  a spus Cristina Șișcanu, pe pagină ei de Instagram.


Cristina Șișcanu neagă toate zvonurile și spune că problema divorțului nu s-a pus niciodată între ei doi. „Problema divortului nu s-a pus niciodata, nu ne-am gandit la asa ceva, nu a fost cazul..nu exista asa ceva. Radem, glumim, dar lucrurile sunt destul de ciudate”, a mai spus Cristina Șișcanu.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă