Cristina Porta a început să "dea din casă"! Momentul în care a fost sechestrată de un fost fotbalist de la Real Madrid

1 săptămână in urmă 23

  • Finala WTA Melbourne: Simona Halep - Veronika Kudermetova, duminică, 08:00, Digi Sport 2

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

După mai multe episoade în care a fost a fost molestată de microbiști, asemănător jurnalistei Greta Beccaglia, Porta a renunțat la jobul ei, iar recent a început să facă mai multe dezvăluiri din viața profesională sau chiar personală. 

Cristina Porta a avut o relație toxică cu Borja Mayoral, fostul fotbalist al lui Real Madrid

Porta a dezvăluit în presa spaniolă că a avut o relație toxică cu Borja Mayoral (24 de ani), fostul atacant al lui Real Madrid. Relația lor a fost afectată de faptul că ibericul nu prindea minute în tricoul albilor, iar vârful era mai mereu frustrat din această cauză. 

Galerie Foto

Fosta jurnalistă a povestit și un episod în care fotbalistul ajuns în prezent la AS Roma a încercat să o sechestreze, ascunzându-i încălțămintea pentru a nu putea pleca din casă. 

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

"Avea multe frustrări din cauza faptului că nu juca. Era și foarte introvertit. După un meci, mergeam să luăm cina și apoi sfârșeam revăzând partida. Uneori, mă enervam pe el pentru că nu se oprea din jucatul pe consolă.

Odată chiar am încercat să plec de acasă, în lacrimi, pentru că m-am simțit ignorată. A încercat să mă oprească și mi-a ascuns pantofii", a povestit jurnalista, conform Marca

Abuzurile care au făcut-o pe Cristina Porta să spună ”adio” lumii fotbalului

De asemenea, Cristina Porta a dezvăluit și că și-a pierdut unele surse doar pentru că a refuzat să iasă cu respectivul bărbat în oraș.

E foarte greu. Mulți jucători nu te iau în serios. Este o lume a bărbaților și, ca femeie, te simți inferioară. Au fost și mai multe conflicte.

De exemplu, i-am spus cuiva cu care mă înțelesesem bine până atunci că nu vreau să ies cu el la o cafea, iar răspunsul său a fost 'atunci n-o să-ți mai răspund de acum'. Nu era, sigur, vorba doar despre o cafea. Era altceva”, a spus Cristina Porta, potrivit AS.com.

Un alt moment despre care Cristina Porta spune că a contribuit la decizia de a renunța la meseria în fotbal a fost legat de suporteri, care au molestat-o după un meci.

Au fost foarte multe momente cu fanii în afara stadioanelor. Mă atingeau pe fund, ceea ce nu i se întâmplat unui bărbat. Toate astea m-au făcut să am repulsie față de fotbal”, a transmis Cristina Porta.

Etichete: real madrid , borja mayoral , cristina porta

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă