Cristina Neagu, mesaj după ratarea calificării la Jocurile Olimpice: „E nedrept? Probabil!”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021, 16:58 / Actualizat marti, 23 martie 2021 17:58

Cristina Neagu (32 de ani), cea mai valoroasă handbalistă a României, le-a transmis un mesaj fanilor, la două zile după ce „tricolorele” au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

România a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. A fost învinsă de Norvegia, scor 24-29, și a trecut de Muntenegru, 28-25

Cristina Neagu: „Mesajele voastre mi-au făcut pielea de găină”

„Nu vreau să vorbesc despre cât de aproape am fost de calificare, sau despre arbitrajul din primul meci. Pentru că nimic nu mai contează acum, alții vor merge la Jocurile Olimpice iar noi vom privi la televizor. 

E nedrept? Probabil. Dar lucrurile sunt uneori nedrepte, atât în sport cât și în viață. Vreau în schimb să vă mulțumesc pentru susținere. Mesajele voastre mi-au ajuns la inimă și multe dintre ele mi-au facut efectiv pielea de găină. Și am vrut să știți asta. #CN8 #unstoppable”, a scris Cristina Neagu pe pagina sa de Facebook

Mai vine Cristina Neagu la lot? 

Cristina Neagu (32 de ani), liderul naționalei feminine de handbal, a declarat că șansele să participe și la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice, cea din anul 2024, sunt mici. Selecționerul Adi Vasile speră să o facă să se răzgândească.

„De ce nu să nu o mai văd în lot? De ce să n-o mai văd şi pentru Paris (n.r. ediția din 2024 a Jocurilor Olimpice? E important să fie sănătoasă, cred că şi peste trei ani va fi aceeaşi jucătoare bună.

Peste trei ani poate fi la echipa naţională, a demonstrat cât ţine la echipa naţională şi e un adevărat căpitan. Ea marchează multe goluri, dă multe pase decisive, creează spaţii, dar şi colegele ei muncesc pentru ea. Ne place să urcăm pe cineva pe un piedestal, dar şi să-l răstignim apoi. Trebuie să muncim în handbalul românesc al naibii de mult şi al naibii de bine, astfel ca peste trei ani să găsim un nucleu mai mare de jucătoare care să-şi aducă aportul, aşa cum este Cristina Neagu”, a pus Adi Vasile.

VIDEO Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește și alte știri din handbal: 

Crina Pintea, strigăt de disperare după ratarea calificării la JO: „M-am săturat! N-am avut milă în ultimii 6 ani, și-au bătut joc de munca mea, pentru că suntem mici, mici de tot”

Alexandru Dedu a răbufnit la revenirea în România: „Să le fie rușine, ne așteptam la altceva”

Playtech: Ce i-a făcut Anamaria Prodan lui Dan Alexa, la câteva luni după ce l-a bătut. Totul e clar acum


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă