Cristina Neagu, ACUZATĂ că a cerut blătuirea meciului cu Muntenegru: „Mi-a zis: «Te rog, RATEAZĂ! Lasă-ne să mai dăm două goluri!»”

4 săptămâni in urmă 2

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021, 17:54 / Actualizat joi, 25 martie 2021 18:09

Jovanka Radicevic (32 de ani), extrema dreaptă a naționalei din Muntenegru, spune că, în ultimele secvențe ale meciului decisiv pentru calificarea la Jocurile Olimpice, a fost rugată de Cristina Neagu (32 de ani) să se dea la o parte pentru ca România să meargă și ea la Tokyo.

România a câștigat ultimul meci al Turneului Preolimpic de la Podgorica, 28-25 cu Muntenegru. Nu a fost însă suficient„Tricolorele” aveau nevoie de o victorie la cel puțin 5 goluri diferențăExista și un scenariu în care cele două adversare mergeau la braț la Jocurile Olimpice: victoria României la exact 5 goluri, iar muntenegrencele să înscrie de cel puțin 25 de ori.

La mai puțin de o săptămână distanță de meciul la finalul căruia echipa națională de handbal feminin a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, una dintre cele mai importanta jucătoare din reprezentativa Muntenegrului, în fața căreia n-am reușit să bifăm victoria la 5 goluri, de care aveam nevoie, a făcut dezvăluiri incredibile despre o încercare a Cristinei Neagu de a le determina pe handbalistele Muntenegrului să se lase deliberat învinse la 5 goluri, pentru ca România să meargă și ea mai departe, la Olimpiadă.

Radicevic: „Neagu mi-a spus să trag și să ratez”

Jovanka Radicevici, care a fost colegă cu Neagu la CSM București în sezonul 2018-2019, a făcut declarații uluitoare în presa din țara sa, mai precis pentru site-ul reprezentacija.me, citat de Telekom. 

„Chiar nu ne-am gândit deloc la calcule pentru alții. Când România a ajuns la un avans de 3 goluri, după ce noi am reușit să marcăm 25 de goluri, Cristina Neague a venit lângă mine și mi-a zis de mai multe ori: Joka, te rog trage și ratează! Lasă-ne să mai marcăm două goluri! I-am spus: Cris, nu am mingea și, chiar dacă aș avea, nu aș face-o. Sunt sigur că dacă ar fi fost invers, nici româncele n-ar fi gândit altfel decât mine și colegele mele", a spus Radicevici. 

România a făcut 28-25 spre finalul meciului și ar mai avut nevoie să înscrie de două goluri, fără să primească nici unul, pentru a merge la Tokyo împreună cu Muntenegru. În schimb, România a ratat calificarea, iar în Japonia va evolua Norvegia!

Radicevic, în perioada în care evolua la CSM București

Radicevic, în perioada în care evolua la CSM București

Radicevic, interviu incendiar în Muntenegru

În același interviu, Radicevici mai face o trimitere către naționala noastră, pe care o acuză că s-a purtat arogant în hotelul în care au fost cazate toate cele 3 reprezentantive. Același lucru îl spune Radicevici și despre Norvegia. 

„Au intrat în hotel foarte încrezătoare, în frunte cu Neagu și ne-au spus direct că ele vor trece de turneu și se vor califica. Sincer, m-a deranjat puțin, s-au comportat de parcă nici n-am fi existat, nici n-ar fi trebuit să mai joace cu noi. 

Am prietene și în naționala Norvegiei, am fost colegă cu Katrine Lunde și ele s-au comportat la fel. Căutau chiar o cameră specială pentru a avea unde să sărbătorească. Acest lucru arată că nu ne-au respectat sau nu ne-au luat în serios. Eu cred că trebuie să respecți toate echipe cu care joci", a mai spus Radicevici.

VIDEO. Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește și alte știri din handbal: 

România și-a aflat adversarele din preliminariile Campionatului European din 2022 » Când se vor juca meciurile

Gloria Bistrița, încă un meci dezastruos în Liga Națională! Ce au făcut Rapidul și Gloria Buzău

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Mădălina Ghenea pentru rolul Sophiei Loren. Culisele unui rol controversat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă