Cristina Neagu a explicat de ce se retrage temporar din naționala de handbal. Mesajul transmis colegelor

3 săptămâni in urmă 25

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

România a învins Macedonia de Nord cu scorul de 35-20 în meciul retur de la Skopje, după ce în partida tur de la București înregistrase un avantaj de 11 goluri (32-22), calificându-se astfel la Campionatul Mondial 2021.

La finalul partidei din Skopje, selecționerul Adi Vasile a surprins la conferința de presă, anunțând că Neagu a decis să ia temporar o pauză de la acțiunile naționalei. Interul stânga de la CSM București a oferit aseară, la întoarcerea în țară, o explicație pe larg a deciziei sale. 

Cristina Neagu: "Fetele vor învăța să joace și fără mine!"

Căpitanul primei reprezentativei a transmis un mesaj puternic cu bătaie lungă și pentru colegele sale. 

"Vine o pauză pentru mine. Cel mai probabil, nu o să joc la națională în 2021. Sper să am mai multă energie la anul, să fiu mai motivată.

Am acumulat oboseală fizică, psihică, am avut accidentări și cred că e un moment bun să mă odihnesc, apoi să revin cu dorințe noi. De la anul voi continua să joc la națională, vreau să merg la Jocurile Olimpice. Sunt calificări pentru Euro de la anul, e Campionatul Mondial! Fetele vor învăța să joace și fară mine.

Nu vorbim de o retragere definitivă, e ceva temporar. E doar o pauză, am nevoie să-mi încarc bateriile. Dacă o să fiu sănatoasă, cu siguranță mă voi întoarce și la națională. Dacă ne calificam la Tokyo, era posibil să vorbim de retragere definitivă.

Parcă vreau o alta ieșire din handbal. La Paris, în 2024, deja o să am 36 de ani. Dar, mai e mult până acolo", a declarat interul stânga, aseară, la revenirea tricolorelor din Macedonia de Nord.

  • Campionatul Mondial de handbal feminin e programat în perioada 2-19 decembrie 2021
  • România nu a lipsit de la nicio ediție a Campionatului Mondial organizată până acum.
  • La startul turneului final din Spania vor fi în premieră 32 de națiuni
  • Europa va avea 16 reprezentante

VIDEO cu declarațiile Cristinei Neagu

Etichete: cristina neagu , cristina neagu retragere
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă