Cristina Ich, transformare radicală. Ce a schimbat vedeta, are un look nou

1 lună in urmă 52

Cristina Ich și-a anunțat urmăritorii că e pusă pe schimbări în noul an, așa că nu a stat pe gânduri și a apelat la un nou look. Cum arată acum vedeta și care a fost reacția fanilor săi atunci când au văzut-o?

Cristina Ich, schimbare de look

Cristina Ich face ce face și fură privirile tuturor. Recent, a reușit să-i surprindă pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Vedeta a încercat în urmă cu mult timp o schimbare, dar atunci a apelat la un breton fals. Iată că acum a decis să fie totul real și să-și surprindă partenerul și prietenii din meniul online.

Aceasta se poate lăuda cu o viață de vis: are un fiu superb și sănătos, relația cu Victor Pițurcă merge ca pe roate, iar cariera ei a ajuns deja în punctul la care probabil nu se aștepta atunci când a început să fie în vizorul românilor.

Frumoasa influenceriță s-a remarcat total în ultimele clipuri de la story când a arătat tuturor care e noul look la care a apelat. „Ahhhh cât de bine îți stă 🥰🥰🥰🥰🥰 / Copia mamei tale ești !😍😍❤️❤️❤️ / Minunată 😍 / Iti sta superb♥️🔥 de fapt, tu esti superba oricum😌 / Acum semeni și mai mult cu mama ta ☺️ / ❤️ Arăți extraordinar / Doamne, cât ești de frumoasa, Cris! ❤️ Îți sta super 🤗 / Cat de frumoasa poti sa fii🙀😻😻 /

Minunată 😻 / Cred că ești singura persoană căreia îi stă bine și cu părul lung și scurt, și drept și creț, și cu breton și fără 😍”, sunt doar unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram. De asemenea, unul dintre internauți a pus punctul pe i și i-a mărturisit că dacă înainte i se părea că seamănă cu mama sa, acum e clar că e copia ei fidelă, pentru că și femeia are o tunsoare identică.

De ce tinerii părinți nu s-au căsătorit?

„Voiam să facem nuntă și botez. Bineînțeles că pentru o nuntă trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, dar Ich nu se încadrează într-un anumit buget. Eu voiam arcade de flori. Să fiu așteptată la lac. Să fie plin de flori albe. Când am făcut socoteala, era o sumă aberantă. Dar, în capul meu, aia e nuntă. Dacă nu, nu e nuntă. Cu banii ăia nu-mi luam doar un apartament, ci mai multe. Era o sumă aberantă la 100 de invitați, nu la 500. Pentru că eu sunt pe principiul – nu prea mulți invitați, să nu mă obosesc prea tare”
Cristina Ich

The post Cristina Ich, transformare radicală. Ce a schimbat vedeta, are un look nou appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă