Cristina ICH, o divă peste tot în România. Ce au făcut angajații unei benzinării pentru ea

1 lună in urmă 1

Cristina ICH, o divă peste tot în România. Frumoasa influenceriță nu a avut ce face și a apelat la ajutorul băieților dimprejurul ei. Ce au făcut angajații unei benzinării pentru ea.

Cristina ICH, o divă peste tot în România

Nu există român să nu o știe pe Cristina Ich. Superba brunetă este unul dintre cele mai populare și de succes influencerițe de la noi din țară. Fizionomia aproape perfectă, ochii verzi ca de pisică, nasul conturat și buzele cărnoase i-au adus porecla de Angelina Jolie de România, spre deliciul bărbaților și invidia tuturor domnișoarelor.

Cristina Ich este o adevărată divă, cu milioane de urmăritori de conturile de socializare. Și, ca orice divă care se respectă, superba brunetă găsește întotdeauna oameni care să o ajute atunci când are cea mai mare nevoie, ca de exemplu, atunci când merge cu mașina la benzinărie. Recent, paparazzi impact.ro au zărit-o pe iubita lui Alex Pițurcă în mijlocul unei benzinării. Cristina Ich a fost tratată ca o adevărată regină, iar angajații stației nu au lăsat-o să ridice un singur deget, ocupându-se de alimentarea mașinii.

Cristina Ich, desființată de Oana Zăvoranu

Deși Cristina Ich este renumită pentru sfaturile sale de frumusețe și lifestyle, ținându-și unită comunitatea de fani de pe Instagram, frumoasa moldoveancă a intrat în centrul atenției mass-media în urma scandalului cu Oana Zăvoranu. Controversata actriță a luat-o în vizor și pe Cristina Ich în războiul pe care-l duce împotriva influencerilor din România.

Printre persoanele publice menționate de Oana Zăvoranu se numără Oana Roman, Ramona Gabor, Alina Ceușan și Diana Dumitrescu, lucru pe care actrița îl dezbate amplu pe canalul său de Youtube, prin emisiunea „What the…by Oana Zăvoranu”. Soția lui Alex Pițurcă nu a stat cu brațele încrucișate și i-a transmis un mesaj destul de dur lui Zăvo. Moldoveanca a atacat-o dur pe soția lui Alex Ashraf, numind-o „caz de spital”.

„Deja e o demență. Băi, v-am racolat bărbatul? V-am distrus căsnicia? V-am distrus din casă? Ce v-am făcut? Ce ți-am făcut eu ție? Eu, Cristina Ich, cu ce te-am deranjat pe tine? Dacă răspunsul tău este: nu, nu mi-ai făcut nimic din toate astea, fetiță, ești caz de spital, cu injecții din acelea să te adoarmă non-stop sau de cămașă de forță. Eu nu pot să-mi explic de unde-ți vin ție răbufnirile astea. Tu ești o salvatoare a lumii, vai vreau să salvez lumea de influenceri. Să mori tu? Că ăsta e scopul tău în viață?, a răspuns indignată Cristina Ich la adresa Oanei Zăvoranu, pe contul său oficial de Instagram.

The post Cristina ICH, o divă peste tot în România. Ce au făcut angajații unei benzinării pentru ea appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă