Cristina Cioran va avea o fetiță. Vedeta va deveni mamă pentru prima oară, peste două luni

3 săptămâni in urmă 16

Cristina Cioran a dezvăluit astăzi sexul bebelușului ei, în direct la „Vorbește Lumea”. Vedeta va avea o fetiță, pe care așteaptă cu nerăbdare să o țină în brațe.

„Sunt așa fericită. Abia o aștept. Ne-am gândit la nume, deja ne-am facut o listă. Să fie un nume scurt”, a spus Cristina Cioran la „Vorbește Lumea”.

Cristina Cioran are 43 de ani și a anunțat că este gravidă, când deja se afla în al doilea trimestru. Vedeta și iubitul ei, Alex, sunt împreună de câteva luni.

Cristina Cioran va avea o fetiță. Vedeta va deveni mamă pentru prima oară, peste două luni

„Eram la birou, am făcut un test, iar lui (n.r. – iubitului) i-am dat un mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit mult, nu știu dacă ne-am pregătit.

E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, am putut să mă bucur cu adevărat.

Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc”, a spus ea recent, în direct la „Vorbește lumea”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă