Cristina Cioran, noi detalii despre starea fetiţei: „Este încă în spital. Am crezut că nu o să supravieţuiască”

2 luni in urmă 31

Cristina Cioran, noi detalii despre starea fetiţei. Vedeta a mărturisit că a fost nevoită să nască prematur, din cauza unei toxiinfecții alimentare, care i-a declanșat travaliul. Actriţa a fost la un pas să facă depresie, din cauza situației în care este implicată.

Citeşte şi: Cristina Cioran, primele declaraţii după ce a născut prematur: „Am avut o toxiinfecție alimentară”

Cristina Cioran, noi detalii despre starea fetiţei

Sunt mai bine, deși pare ca s a întâmplat ieri. Fetița mea încă este la spital. Când mă aude, zâmbește! M-a strâns tare de deget, deși este mică, are o putere enormă. Este fetița noastră puternică! Respiră singură, urmează partea cu mâncarea la biberon și sperăm ca totul să evolueze bine.

Am avut o intercolită ceva, de asta am născut prematur. Am făcut o toxiinfecție care mi-a declanșat travaliul. Am crezut că nu o să supraviețuiască. Dacă nășteam în salvare nu avea șanse. Au început mai mult dureri și am născut!

Am noroc cu Alex. Stă foarte mult cu mine ca să nu pic în depresie. El este foarte pozitiv, ceea ce m-a ajutat enorm. Îi mulțumesc foarte mult pe această cale. Nu știu ce aș fi făcut fără el”, a mărturisit în direct Cristina Cioran.

Cristina Cioran, certată de fani că se distrează în timp ce fiica sa e internată

Cristina Cioran i-a supărat pe fanii ei pentru că a îndrăznit să meargă în vacanță, deși fiica ei era internată în spital, la incubator.

Actriţa a simțit să dea explicații fanilor de pe Instagram, după ce a fost certată de aceștia că a mers la mare în vacanță, în timp ce fiica nou născută prematur se află la incubator în spital. Prezentatoarea TV i-a lămurit pe fani cu privire la această situație.

Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune, Ema e bine, e e drumul cel bun, face în fiecare zi câte un pas important pentru ea. Acolo, în salon la incubatoare, mai are patru colegi de cameră, două fetițe și doi băieței, în aceeași situație, iar mămicile lor îi pot vedea în aceleași condiții: de două ori pe săptămână, cu test covid și cu aprobare de la management.

Este foarte greu. Vă rog și pe voi să înțelegeți că asta e situația, nu este nimeni de blamat, dar COVID-ul asta, care ne-a dat peste cap! Vă pup, vă iubesc și vă mulțumesc!” , a spus prezentatoarea TV.

Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon.

Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este”, a mai spus ea pe Instagram

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă