Cristina Cioran e însărcinată la 43 de ani. Va naște în septembrie: „Primele trei luni au fost grele”

2 săptămâni in urmă 1


Cristina Cioran va deveni mamă anul acesta. Vedeta a anunțat că este însărcinată cu primul copil. Este deja în al doilea trimestru de sarcină, săptămâna a treisprezecea. Vedeta a plâns în direct la TV, când a făcut marele anunț.


Are 43 de ani și cu mari emoții a anunțat că este însărcinată. Cristina Cioran a avut simptome și chiar la birou, la job, a făcut testul de sarcină. Este deja în luna a patra.


"Eram la birou, am făcut un test, iar lui i-am dat un mesaj. S-a bucurat foarte tare. Este o sarcină dorită, ne-am dorit mult, nu știu dacă ne-am pregătit.


E o relație neașteptată, ne-am dorit să facem și copii. Abia după ce am aflat rezultatele tuturor testelor, adică săptămâna trecută, m-am putut să mă bucur cu adevărat. Știu că va fi greu, lunile astea trei au fost grele, mi-a fost rău. Dar le aștept și pe următoarele trei, și celelalte. Sunt în săptămâna treisprezece și în luna septembrie trebuie să nasc.", a spus ea în direct la "Vorbește lumea".


Cristina Cioran și iubitul său Alex vor deveni părinți, cei doi sunt împreună de șapte luni.Cristina Cioran urmează un tratament


Vedeta a mai amintit că medicul i-a făcut câteva recomandări: "Acum fac un tratament cu hormoni pentru ca e indicat. Totul la recomandarea medicului meu", a mai spus viitoarea mamă.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă