Cristina Ciobănașu și-a vizitat mama în Italia. Actrița a rămas de la o vârstă fragedă în grija Ruxandrei Ion

1 săptămână in urmă 14


Cristina Ciobanașu și-a vizitat mama pentru prima dată în Italia, acolo unde femeia locuiește de mai mulți. Până acum, cele două se vedeau acasă, la Botoșani. De la o vârstă fragedă, tânăra actriță a rămas în grija Ruxandrei Ion.


Este prima dată când Cristina Ciobănașu merge în Italia pentru a-și vizita mama. Actrița a păstrat întotdeauna legătura cu aceasta, iar de fiecare dată când aceasta se întorcea acasă, actrița își vizita mama la Botoșani. Femeia a plecat din România în urmă cu mai mulți ani pentru a munci și a putea să-și întrețină familia.


„Este pentru prima oară când reușesc să îi fac o vizită mamei în Italia. Amândouă am fost extrem de emoționate. Nu știam ce să ne povestim mai repede, pe unde să ne plimbăm, cum să facă să îmi arate în doar câteva ore locul în care trăiește de atâția ani…


Mă întorc în Pesaro cu inima plină… Te iubesc, mama și îți mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ai făcut ca să ne fie nouă bine”, a scris Cristina Ciobănașu pe Instagram.Trecută recent prin despărțirea de Vlad Gherman, actrița a simțit nevoia să-și petreacă timp alături de mama sa. Încă de la o vârstă destul de fragedă, Cristina Ciobănașu a rămas în București în grija Ruxandrei Ion, producătoare de televiziune.


Tânăra actriță provine dintr-o familie modestă. Ea mai are un frate, la Botoșani. Copilăria sa a fost grea și plină de lipsuri, iar Cristina Ciobănașu a fost mai mult crescută de bunici, părinții fiind plecați la muncă în străinătate. Acum, vedeta își ajută părinții financiar de fiecare dată când poate.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă