Cristina Bălan are noi probleme cu copiii săi. Vedeta nu știe ce să mai facă (exclusiv)

2 luni in urmă 16

Cristina Bălan are noi probleme cu copiii săi, diagnosticați cu sindromul Down încă de naștere. Vedeta nu știe ce să mai facă, potrivit spuselor soțului acesteia, Gabriel. Parcă problemele se țin lanț de familia lor.

O nouă cumpănă pentru Cristina Bălan

Cristina Bălan are o voce extrem de frumoasă, este o artistă talentată, calități care i-au adus premiul cel mare de la “Vocea României”, din 2015. Însă, pe plan personal, vedeta duce o luptă continuă cu gemenii săi, diagnosticați cu sindromul Down încă de naștere. De când au venit pe lume, Matei și Toma au petrecut mult timp prin spitale, alături fiindu-le cei doi părinți, Cristina și Gabriel.

Gabriel și Cristina Bălan s-au văzut, plăcut și căsătorit în anul 2012. Un an mai târziu, au devenit părinții a doi gemeni diagnosticați la naștere cu sindromul Down. De atunci, viața lor s-a schimbat radical, stau mai mult prin spitale, iar timpul liber a devenit pentru artiști un lux.

Contactat de reporterii Impact.ro, soțul artistei a dezvăluit prin ce chin trec în ultimul timp. Acesta a precizat că amândoi fac sacrificii pentru ca gemenii să meargă la terapie patru zile pe săptămână.

„Merg cu cei mici la terapii, merg și la kineto, la o clinică din București, nu apuc nici să vorbesc la un telefon. Programul pentru terapie este de luni până joi, ceea ce înseamnă că în zilele respective noi suntem cam blocați, nu putem face mare lucru pe lângă. Însă, în acel scurt timp cât a rămas, foarte, foarte restrâns, încercăm să mai facem câte una, câte alta. De exemplu, în ultima lună am fost mai mult singur cu ei la terapii ca să poată rămâne Cristina singură, să mai facă și ea câte ceva prin casă, lucruri pe care nu le-am putea bifa neam când sunt și ei acasă. Plus că unul dintre pici are de două zile febră, de când ne-am întors de la terapii, a și vomitat. În continuare are temperatură”, a mărturisit Gabriel, soțul câștigătoarei de la “Vocea României” de acum șase ani, pentru Impact.ro.

Cristina și Gabriel, marginalizați din cauza copiilor

În urmă cu câteva luni, tot Gabriel dezvăluia, pentru Impact.ro, că mulți prieteni au dispărut după ce s-au născut Matei și Toma.

„Această perioadă nu este diferită. Trăim o perioadă în care mulți muncesc doar ca să supraviețuiască și cam atât. Pentru noi, în ultimii ani, tot timpul a fost o pandemie. După ce au apărut copiii am văzut cum mulți oameni apropiați nouă au dispărut în secunda doi, de lângă noi. Copiii sunt foarte bine acum, a durat ceva timp până să le găsim o grădiniță, unde să se acomodeze. Ne-a fost mai greu să îi integrăm la o grădiniță, într-un colectiv, dar am reușit și acum este bine. Merg de la ora 8.00 la 12.00 la grădiniță, îi luăm de fiecare dată și asta ne bucură mult. Oamenii se tem de ce nu cunosc! Foarte mulți asociază sindromul Down cu alte lucruri, pentru că nu cunosc. În ultima perioadă, la grădiniță, au făcut diferite joculețe, și fiecare coleg trebuia să spună ce diferențe sunt între ei, iar colegii de grupă au spus ba ca el e blond și altu-i brunet, ba că este mai înalt decât el și m-am bucurat foarte mult că s-au integrat și nu se văd diferențele între ei și copilașii noștri.”, a declarat bărbatul.

The post Cristina Bălan are noi probleme cu copiii săi. Vedeta nu știe ce să mai facă (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă