Cristiano Ronaldo, un car de nervi: reproșuri pentru coechipieri și pumni în pereții vestiarului, după victoria cu Genoa

1 lună in urmă 16

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

După fluierul final, starul portughez a aruncat, vizibil deranjat, tricoul spre marginea terenului, de unde, ulterior, a fost ridicat de un copil de mingi, care i-a cerut tricoul în timpul jocului, însă acesta nu a fost singurul gest de nervozitate făcut de Cristiano Ronaldo după meci.

VIDEO cu rezumatul meciului Juventus - Genoa 3-1:

Cristiano Ronaldo, un car de nervi după meciul cu Genoa, câștigat de Juventus

După momentul în care a aruncat tricoul, Cristiano Ronaldo a plecat direct spre vestiare, unde, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport, într-un exces de furie, a lovit în repetate rânduri pereții din cabină cu pumnii.

Motivul care a dus la gesturile de nervozitate ale lui Cristiano Ronaldo ar fi simplul fapt că nu a reușit să marcheze în partida cu Genoa, ceea ce susține și Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus.

S-a înfuriat pentru că nu a dat gol, este normal pentru un jucător de calibrul lui. Vrea să fie mai bun, de asta s-a enervat.

Cristiano vrea mereu să înscrie, a avut și ocazii mari. Dar contează mai mult obiectivele echipei, decât cele personale. Dacă Cristiano dă 35 de goluri, o face pentru Juventus.

Nu va fi amendat pentru gestul său. Se întâmplă să ai reacții nervoase, așa că nu riscă nicio sancțiune”, a spus Andrea Pirlo, după meci.

Alături de cele două momente controversate de după joc, Cristiano Ronaldo și-a arătat nemulțumirea și în timpul meciului, fiind surprins reproșându-le pasele inexacte lui Giorgio Chiellini și Federico Chiesa. Nici portarul Wojciech Szczęsny nu a scăpat de nervii portughezului, care l-a ”certat” pentru că a aruncat mingea în afara terenului, când un jucător de la Genoa era întins pe gazon, din cauza unor probleme medicale.

Mai sunt 10 de la ei pe teren, trebuie să atacăm”, i-a spus Cristiano Ronaldo coechipierului său, conform sursei citate.

De asemenea, Cristiano Ronaldo i-a reproșat și arbitrului decizia de a acorda fault în atac după un duel cu portarul advers Mattia Perin, care l-a și numit pe portughez ”mincinos”, după ce acesta i-a spus centralului că nu a existat niciun contact.

VIDEO cu duelul dintre Cristiano Ronaldo și Mattia Perin:

Etichete: cristiano ronaldo , juventus genoa , ieșire nervoasă cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă