Cristiano Ronaldo, ultimatum pentru Juventus! Situația în care va pleca la finalul sezonului

1 lună in urmă 17

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Despre o posibilă plecare a lui Ronaldo din Torino s-a vorbit încă din martie, după eliminarea în fața lui Porto, iar zvonurile s-au intensificat după excesele de furie ale portughezului din timpul și de după jocuri, cel mai recent astfel de exemplu fiind chiar la finalul partidei cu Genoa din weekend, câștigată de Juventus, fără Cristiano pe lista marcatorilor.

Cristiano Ronaldo, ultimatum pentru Juventus

Acum, la două zile de la meciul cu Genoa, la finalul căreia Cristiano Ronaldo chiar ar fi dat mai mulți pumni pereților din vestiar din cauza frustrării acumulate, italienii de la Tuttosport anunță că portughezul a luat o primă hotărâre în privința viitorului său.

Concret, Cristiano Ronaldo este decis să plece de la Torino dacă Juventus nu va reuși să obțină la finalul stagiunii de Serie A un loc care să-i asigure prezența în ediția viitoare a Champions League, adică una dintre primele patru poziții din clasament.

  • 30 iunie 2022 este data expirării contractului dintre Cristiano Ronaldo și Juventus

La finalul etapei a 30-a, Juventus este pe locul trei în Serie A, cu 62 de puncte, unul sub AC Milan, locul doi, unul mai mult decât Atalanta, formația pe locul patru, ultimul de Champions League, și doar trei lungimi în fața lui Napoli, prima formație de sub ”linie”.

Chiar dacă Juventus nu a traversat nici pe departe cel mai bun sezon din ultimul deceniu, Cristiano Ronaldo s-a remarcat și în actuala campanie prin numărul de goluri marcate, 32 în cele 37 de meciuri jucate.

Etichete: juventus , cristiano ronaldo , plecare cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă