Cristiano Ronaldo și fotografia care a cucerit Instagram-ul! Cum a reușit starul lui Juventus să strângă 5 milioane de aprecieri în doar 5 ore | FOTO

4 săptămâni in urmă 34

Cristiano Ronaldo a reușit să uimească din nou cu cea mai nouă postare. Fotbalistul lui Juventus a adunat peste 5 milioane de like-uri la o fotografie în care își arată mușchii.

Fotbalistul în vârstă de 36 de ani s-a fotografiat din profil, la bustul gol, etalându-și mușchii bine ciopliți. El a însoțit fotografia cu mesajul „Free your mind!” („Eliberază-ți mintea!”).

Cristiano Ronaldo și fotografia care a cucerit Instagram-ul! Cum a reușit starul lui Juventus să strângă 5 milioane de aprecieri în doar 5 ore

Postarea starului lui Junvetus a adunat în doar 5 ore de la publicare peste 5 milioane de aprecieri, iar sute de mii de fani s-au arătat încântați, în secțiunea de comentarii, de forma fizică de nota 10 a portughezului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

CR7, înapoi la Real Madrid? 

Enrique Riquelme, candidat la președinția lui Real Madrid, a promis că, dacă va câștiga alegerile de pe Santiago Bernabeu, îl va pune manager pe neamțul Jurgen Klopp și îl va aduce înapoi pe Cristiano Ronaldo.

Actualul președinte al grupării blanco, Florentino Perez, a convocat săptămâna trecută alegerile pentru șefia clubului, care vor fi organizate în încercarea sa de a câștiga un al cincilea mandat.

Florentino Perez, în vârstă de 74 de ani, a câștigat detașat ultimele două scrutinuri pentru conducerea celor de la Real Madrid, dar de data aceasta se va confrunta cu concurența lui Enrique Riquelme, CEO la Cox Energy.

Adversarul lui Perez, în vârstă de 32 de ani, are planuri mari pentru Real Madrid în cazul în care îl va învinge pe Florentino. Acestea includ în primul rând schimbarea actualului manager Zinedine Zidane.

În timpul unei apariții la emisiunea El Partidazo de COPE, Riquelme a spus: „Zidane nu ar fi antrenorul meu. Departamentul Sportiv se gândește la un alt profil de antrenor, cu o altă strategie. Personal îmi place Jurgen Klopp foarte mult. Și Raul se descurcă foarte bine. Ar fi ca un semn de prețuire pentru el”.

Aducerea înapoi a lui Cristiano Ronaldo, golgheterul all-time al Realului, ar fi, de asemenea, una dintre principalele priorități ale lui Riquelme.

Promit că o să îl aduc pe Cristiano Ronaldo înapoi, pentru că el a reprezentat foarte mult pentru fotbal și pentru Real Madrid. Nu există jucători bătrâni sau tineri, există jucători buni sau slabi”, a declarat afaceristul.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a părăsit Madridul în vara anului 2018, pentru a se transfera la campioana Italiei, dar numele său a fost legat de o mutare înapoi în capitala Spaniei.

The post Cristiano Ronaldo și fotografia care a cucerit Instagram-ul! Cum a reușit starul lui Juventus să strângă 5 milioane de aprecieri în doar 5 ore | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă