Cristiano Ronaldo riscă să fie suspendat, după criza de nervi din finalul meciului Serbia - Portugalia

2 săptămâni in urmă 1

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Starul portughez a protestat vehement în fața arbitrului și chiar a părăsit gazonul înaintea fluierului de final, aruncând, nervos, banderola de căpitan pe gazon. Pentru ieșirea din finalul duelului de la Belgrad, Cristiano Ronaldo riscă suspendarea.

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo riscă să fie suspendat pentru ieșirea nervoasă din Serbia

Conform italienilor de la Corrierre dello Sport, cazul lui Cristiano Ronaldo intră în incidența articolului 11 din Regulamentul Disciplinar al FIFA, ”comportament agresiv și încălcarea principiilor fair-play-ului”, și portughezul riscă suspendarea.

Federațiile și cluburilor, precum jucătorii, oficialii și orice alt membru care are o funcție oficială trebuie să respecte regulile jocului, Statutul, directivele, circularele și deciziile FIFA, și principiile de fair-play, loialitate și integritate”, se arată în regulament.

De asemenea, la același articol, se arată că ”măsuri disciplinare pot fi luate în cazul unor comportamente care discreditează fotbalul sau FIFA”.

La câteva ore de la momentul tensionat din Serbia, arbitrul Danny Makkelie le-a recunoscut portughezilor, conform dezvăluirilor selecționerului Fernando Santos, că a luat decizia greșită și chiar că se simte ”jenat” din cauza deciziei luate.

După remiza cu de la Belgrad, Serbia și Portugalia se află pe primele două poziții în grupa A, cu câte patru puncte. Luxemburg este pe locul trei, cu trei puncte, dar cu doar un meci disputat, în timp ce ultimele clasate, fără punct, sunt Azerbaijan, un meci jucat, și Irlanda, două partide jucate.

Etichete: cristiano ronaldo , serbia portugalia , preliminarii cm 2022
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă