Cristiano Ronaldo, pus să aleagă dintre el, Ronaldo Nazario sau Ronaldinho. Portughezul a acceptat provocarea

3 zile in urmă 11

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

Cei trei au în comun numele "Ronaldo", iar asta a dus la multe comparații între ei de-a lungul timpului, deși au fost niște jucători foarte diferiți, cu cariere la fel de diferite.  

Cristiano Ronaldo, pus să aleagă dintre el, Ronaldo Nazario și Ronaldinho

Cu ocazia unui interviu acordat în Brazilia, jurnalistul i-a cerut lui Cristiano Ronaldo să aleagă cine este mai bun dintre el, Ronaldo Nazario și Ronaldinho. Deși, în trecut, portughezul obișnuia să se autonumească în momentul în care se compara cu alte nume mari din fotbal, de data aceasta a dorit să își arate respectul față de cei doi legendari fotbaliști brazilieni. 

Portughezul a acceptat provocarea, dar nu a putut numi pe cineva. Ronaldo a explicat că a obținut mai multe trofee individuale de-a lungul carierei, dar că ceilalți doi au argumentul că au câștigat Campionatul Mondial cu Brazilia. CR7 nu a reușit niciodată asta cu Portugalia, dar în schimb a devenit campion european în 2016. 

"Depinde de cum privești lucrurile. Nu îmi plac comparațiile. Prefer să spun că Ronaldo, Ronaldinho și cu mine ne-am lăsat amprenta în fotbal. Pot spune că am câștigat mai multe trofee individuale decât ei, dar ei au câștigat amândoi Cupa Mondială.

Teoria conspirației sau realitatea pe care nu vrem să o vedem? Află din seria documentar Manipulați sau îndrumați de pe DIGI World, azi de la 21:00!

Mă identific mult cu ei. Sunt doi jucători pe care i-am urmărit în copilărie. Să spun cine e cel mai bun, cine e al doilea... Nu ăsta e cel mai important lucru. Prefer să spun că sunt niște idoli care au creat o poveste frumoasă în fotbal", a răspuns CR7, conform AS

Ronaldo Nazario l-a lăudat și el recent pe Cristiano Ronaldo

Ronaldo Nazario da Lima, fostul mare atacant al Braziliei, a fost numit "Adevăratul Ronaldo", după ce portughezul Cristiano Ronaldo a început să strălucească.

Pentru a face o diferență clară între cei doi, fanii brazilianului au găsit o metodă prin care să scoată în evidență inferioritatea lui CR7 și astfel s-a ajuns la "Adevăratul Ronaldo".

Considerat de mulți specialiști unul dintre cei mai mari atacanți din toate timpurile, Ronaldo Nazario da Lima, poreclit "Il Fenomeno", nu s-a inclus în TOP 4 jucători din istoria fotbalului.

Brazilianul, dublu câșigător al Cupei Mondiale, în 1994 și 2002, a acceptat să vorbească despre comparațiile făcute între el și starul portughez. Întrebat cum crede că se simte Cristiano când el este numit "adevăratul Ronaldo", brazilianul a răspuns într-un cuvânt: "plictisit".

"Pentru Cristiano, cred că e plictisitor să audă mereu că eu sunt adevăratul Ronaldo. Persoanele nu pot fi comparate. Cristiano va rămâne în istoria fotbalului pentru golurile marcate și pentru continuitatea sa la nivel înalt. Va rămâne unul dintre cei mai buni din lume, ca și Messi.", a declarat Ronaldo Nazario da Lima, pentru Goal.

Etichete: cristiano ronaldo , ronaldo , ronaldinho , ronaldo nazario , r9

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă