Cristiano Ronaldo, obligat să demoleze o parte din penthouse-ul de lux, de peste 7 milioane de euro, din Lisabona

2 luni in urmă 43

  • Liga 1: FC Voluntari - U Craiova 1948, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Chindia Târgoviște, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Nu mai puțin de 7,2 milioane de euro l-a costat pe Cristiano Ronaldo reședința de lux din Lisabona. Penthouse-ul lui CR7 este situat la ultimul etaj și, ca atare, are acces direct la acoperiș. Acolo, Ronaldo și-a instalat o piscină spectaculoasă, cu vedere panoramică la oraș, dar a atașat și o copertină fără autorizație.

  • Având în vedere prețul pe metru pătrat al apartamentului lui Ronaldo, acesta este cel mai scump din Portugalia.

Galerie Foto

Cristiano Ronaldo, obligat să dărâme o parte din apartamentul de lux pe care îl deține în Lisabona

Astfel, Cristiano Ronaldo are 15 zile la dispoziție pentru a demola construcția sau 30 pentru a intra în legalitate, anunță Mundo Deportivo. Se pare că autoritățile ar fi observat o structură metalică ce nu exista în proiectul original al clădirii, după ce Georgina Rodriguez, partenera lui CR7, a postat pe rețelele sociale un videoclip înregistrat pe terasa apartamentului.

Apartamentul are 300 de metri pătrați și dispune de o sală de sport, una de jocuri, un cinematograf, o bibliotecă, un birou, precum și o cameră pentru fiecare dintre micii moștenitori.

Georgina și Ronaldo s-au implicat total în această acțiune. Cei doi au apelat la cinci specialiști în decorațiuni interioare, tocmai pentru ca acest super-apartament să fie unul pe placul lor.

Etichete: cristiano ronaldo , georgina rodriguez , apartament ronaldo lisabona , demolare apartament ronaldo , cel mai scump apartament portugalia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă