Cristiano Ronaldo nu s-a decis încă asupra viitorului său la Juventus. Gazzetta dello Sport a aflat ce condiții va pune în negocierile finale

2 săptămâni in urmă 4

Cristiano Ronaldo va avea o ultimă rundă de negocieri cu șefii lui Juventus, la finalul acestui sezon dezastruos pentru piemontezi.

El este precaut și a declarat recent că se concentrează în acest moment doar asupra obiectivelor sale și ale echipei torineze.

Jurnaliștii italienii de la Gazzetta dello Sport susțin că între conducerea juventină și starul portughez Cristiano Ronaldo există o relație bună, în ciuda parcursului slab al echipei.

Juventus Torino nu ar dori să se despartă de Cristiano Ronaldo la finalul acestui sezon, dar portughezul așteaptă negocierile finale

Ronaldo nu va decide nimic legat de viitorul său până nu va termina acest sezon. La finalul lui este data la care a stabilit să vorbească direct cu conducerea „Bătrânei Doamne” despre angajamente și proiecte de viitor.

Potrivit presei italiene, nu este o poziție egoistă a atacantului. Veteranul lusitan nu se gândește doar la el însuși, este pur și simplu precaut și evită să ia ceva ca atare. Experiența sa în fotbal își spune încă o dată cuvântul.

Dar în mintea sa ideea de a părăsi Juventus nu este cea care predomină, cel puțin deocamdată.

Condiția supremă: să fie transferat un fotbalist de genul lui Benzema

Cu toate acestea, Cristiano Ronaldo vrea să le pună o condiție șefilor clubului torinez, care ar putea fi numită „factorul Benzema”. CR7 nu vrea să le ceară conducătorilor de la Juventus un lucru imposibil, acela de a-l aduce pe golgheterul francez al lui Real Madrid.

Ceea ce își dorește starul portughez este un fotbalist cu caracteristici similare, fie că este vorba de un atacant sau de un mijlocaș de creație, cineva care să îl servească cu multe pase utile.

Momentan, la Juventus domnește un calm relativ în ceea ce privește subiectul Cristiano Ronaldo, deoarece și pentru atacantul portughez nu ar fi o misiune deloc ușoară în a găsi un nou club la care să joace.

Probleme cu salariul uriaș

Un obstacol extrem de mare îl reprezintă salariul său net de 30 de milioane de euro pe sezon, pe care puține cluburi și-l mai pot permite în condițiile crizei financiare generate de pandemia de coronavirus.

Una dintre echipele care puteau să susțină pretențiile atacantului de la Juventus, PSG, este concentrată în acest moment pe reînnoirea contractelor vedetelor sale Mbappe și Neymar, dar ar prefera și să încerce să-l aducă pe căpitanul Barcelonei, Leo Messi.

Toate acestea duc către concluzia că șansele ca lusitanul Cristiano Ronaldo să rămână la Juventus și din vară sunt foarte mari.

 

 

The post Cristiano Ronaldo nu s-a decis încă asupra viitorului său la Juventus. Gazzetta dello Sport a aflat ce condiții va pune în negocierile finale appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă