”Cristiano Ronaldo la Barcelona? Acum ar fi momentul!” Propunerea inedită a unui fost candidat la președinția catalanilor 

3 săptămâni in urmă 14

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

În același timp, catalanii au probleme și din punct de vedere sportiv. După primele 12 etape din acest sezon, Barcelona ocupă doar locul 9 în clasamentul din La Liga, un start sub așteptări ale formației catalane.

”Cristiano Ronaldo la Barcelona? Acum ar fi momentul!” Propunerea inedită a unui fost candidat la președinția catalanilor 

Astfel, antrenorul olandez Ronald Koeman a fost demis după ce Barcelona a pierdut duelul cu Rayo Vallecano, scor 0-1, iar, în locul său, a venit Xavi Hernandez. Odată cu această mutare, suporterii și oficialii clubului speră ca situația să se amelioreze la Barcelona, însă Toni Freixa este de părere că venirea lui Xavi nu este suficientă pentru redresarea clubului.

Fostul candidat la președinția clubului catalan, Toni Freixa, a declarat că a venit momentul ca Barcelona să facă o mutare cu adevărat categorică pentru a ieși din impasul în care se află în acest moment.

Freixa a declarat că formația blaugrana ar trebui să ia în considerare să transfere un jucător mare, iar primul nume care i-a venit în minte este cel al portughezului Cristiano Ronaldo, marele ”rival” al celui care a scris istorie la Barcelona, Lionel Messi.

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Cristiano Ronaldo la Barcelona? Dacă ar fi vreodată momentul să se întâmple nebunia asta, acel moment este acum”, a declarat Toni Freixa, potrivit La Porteria.

Cristiano Ronaldo se gândește deja la plecarea de la Manchester United

Cristiano Ronaldo a revenit în vară la Manchester United, însă, deși evoluțiile sale au fost bune, rezultatele echipei au fost sub așteptări.

Situația nu este, firesc, pe placul perfecționistului Cristiano Ronaldo, care deja s-ar gândi la plecarea de la Manchester United.

Potrivit britanicilor de la Express, citați de AS.com, dacă rezultatele echipei nu se vor îmbunătăți și Manchester United nu va prinde loc de Champions League la finalul stagiunii, ceea ce presupune o clasare în Top 4 în Premier League, Cristiano Ronaldo va solicita să fie lăsat să plece.

În acest moment, după disputarea a 11 runde, Manchester United, cu 17 puncte, este la cinci lungimi în spatele lui Liverpool, ocupanta ultimei poziții care asigură participarea în ediția viitoare a Champions League.

Etichete: barcelona , cristiano ronaldo , la liga , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă