Cristiano Ronaldo își pregătește plecarea de la Manchester United! 5 posibile destinații pentru super-starul portughez

2 săptămâni in urmă 6

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 18:36

113 citiri

Cristiano Ronaldo își pregătește plecarea de la Manchester United! 5 posibile destinații pentru super-starul portughez

Atacantul Cristiano Ronaldo (36 de ani) ar putea pleca de la Manchester United la vară, anunţă presa engleză, care a lansat și primele indicii privind viitoarea echipă a starului portughez.

Conform jurnaliștilor din Regat, portughezul ar fi afectat de rezultatele slabe ale echipei din ultima vreme. Manchester United se află pe locul 6 în Premier League, la 9 puncte de Chelsea, cu o serie de evoluții dezastruoase.

Astfel, presa britanică a specificat echipele care ar putea fi interesate de serviciile lui CR7, iar varianta cea mai probabilă vine tot din Manchester, de la rivala City, care a mai negociat cu Ronaldo și în această vară.

O altă opțiune ar putea fi PSG, însă e greu de crezut că Ronaldo va accepta să joace în aceeași echipă cu marele său rival Leo Messi.

De asemenea, americanii de la Inter Miami, club aflat în proprietatea lui David Beckham, sunt cu ochii pe Ronaldo în cazul în care acesta va accepta să părăsească Europa.

Nu sunt de neglijat nici variantele Sporting Lisabona și Real Madrid, echipe la care Cristiano a mai evoluat în trecut și s-a simțit foarte bine.

Citeste si:

Continuă criza la Manchester United. Echipa lui Cristiano Ronaldo, surclasată de rivala City în Premier League

Rivalele locale Manchester United și Manchester City s-au întâlnit sâmbătă, pe ”Old Trafford”, în derby-ul etapei a 11-a din Premier League. Cu Cristiano Ronaldo în teren, United a...

Cine e antrenorul gata să preia naționala dacă pleacă Mirel Rădoi

Mirel Rădoi anunța în urmă cu o lună că va părăsi echipa națională, chiar dacă o va califica la barajul pentru Mondiale. Între timp, selecționerul s-a mai răzgândit și a lăsat...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă