Cristiano Ronaldo, în doliu, după ce i-a murit un unchi! Mesaje emoționante postate de surorile lui | FOTO

1 lună in urmă 1

Starul portughez Cristiano Ronaldo este în doliu, după moartea unui unchi de-al său.

Surorile superstarului de la Juventus, Katia și Elma Aveiro, i-au adus amândouă un omagiu răposatului lor membru al familiei, în mesaje emoționante postate pe Instagram.

Cristiano Ronaldo și surorile lui sunt în doliu după decesul unui unchi, fratele mamei lor Dolores Aveiro

Cristiano Ronaldo a primit o lovitură din partea destinului, după ce unul dintre unchii săi preferați a decedat. Surorile lusitanului au fost, însă, cele mai afectate de dispariția acestuia.

Katia, care locuiește în Brazilia, a scris: „Nu mă așteptam la știri de genul acesta. Astăzi inima mea este în doliu și acum au rămas doar amintiri. Odihnește-te în pace dragul meu unchi. Îmi voi aminti mereu momentele noastre bune împreună. Am crezut că o să vă revăd, să râd cu voi, să vă îmbrățișez din nou”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial)

Unchiul, al cărui nume nu a fost făcut public, a fost descris ca un frate al mamei lui Cristiano, Dolores Aveiro, care a suferit propria ei sperietură legată de sănătate anul trecut, atunci când a suferit un atac cerebral ce îi putea fi fatal.

Portugheza în vârstă de 66 de ani a fost dusă de urgență la spital pe 3 martie 2020, pe insula natală Madeira, după ce a suferit un accident vascular cerebral ischemic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

Mama fotbalistului, devastată: „O altă stea care ne veghează de sus”

Mama celebrului CR7 a postat și ea o fotografie în care apare fratele ei. Ea a scris un mesaj care însoțește poza: „Fratele meu. Dumnezeu a vrut să pleci. Să fii alături de părinții noștri. O altă stea care ne veghează de sus. Odihnește-te în pace”.

Elma, cealaltă soră a jucătorului, a scris în dreptul unui trandafir negru, postat pe Instagram: „Este întotdeauna trist să primești această veste. Știu că trebuie să plecăm cu toții după un timp, unii mai repede decât alții. Odihnește-te în pace, unchiule”.

Nu este încă clar ce vârstă avea unchiul lor și din ce cauză a murit acesta. Portughezul Cristiano Ronaldo nu a făcut încă niciun comentariu în legătură cu acest lucru.

 

 

 

The post Cristiano Ronaldo, în doliu, după ce i-a murit un unchi! Mesaje emoționante postate de surorile lui | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă