Cristiano Ronaldo, în centrul unui nou scandal! Un model portughez a povestit în detaliu cum a petrecut o noapte cu el: „Mi-am dat pantalonii jos, i-am arătat posteriorul și a spus că îl adoră”. Avertisment pentru Georgina Rodriguez

1 lună in urmă 43

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez în vârstă de 36 de ani proaspăt transferat la Manchester United, a furat din nou prim-planul în presa internațională de scandal.

În urmă cu câteva zile, Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United, echipă la care revine după 12 ani.

La scurt timp după realizarea acestui transfer, modelul portughez Natacha Rodriguez a dezvăluit că a petrecut o noapte romantică alături de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo, în centrul unui nou scandal! Natacha Rodriguez susține ca s-a culcat cu fotbalistul portughez

Bruneta a explicat că după două luni în care au vorbit prin mesaje, aceasta a petrecut o noapte în apartamentul lui Cristiano Ronaldo. Aventura a avut loc prin 2015, când portughezul era încă într-o relație cu Irina Shayk.

„Era ora 1 și i-am trimis o poză cu posteriorul meu cu textul «Pupic enorm» sub formă de glumă. Nu am crezut vreodată că va răspunde, dar la ora 6 mi-a dat mesaj și totul a pornit de acolo. Uitându-mă în urmă, îmi doresc să nu o fi făcut-o.

Nu îmi venea să cred că sunt în apartamentul lui Cristiano Ronaldo. Inima îmi bătea tare, dar a fost foarte drăguț și dulce și mi-a spus să mă simt ca acasă. Mi-am dat pantofii jos și mi-am pus un suc înainte să mă așez lângă el. Am vorbit despre apartamentul lui și de unde sunt.

Apoi, am preluat conducerea, m-am ridicat, mi-am dat pantalonii jos și m-am aplecat pentru a-i arăta posteriorul. L-a lovit și a spus că îl adoră”, a povestit Natacha Rodriguez, potrivit Marca.

 Marca.comSursă foto: Marca.com

„Mi-a plăcut. Ne vom revedea într-o zi. Top secret, te rog. Pupici”, susține Natacha Rodriguez că i-ar fi scris Cristiano Ronaldo printr-un mesaj.

„Cristiano m-a aruncat ca pe o cărămidă și poate face același lucru și cu Georgina”, a mai spus Natacha Rodriguez.

„Se spune că leoparzii nu își schimbă petele și fotbalitșii primesc multă atenție din partea femeilor frumoase care năpădesc asupra lor. Cristiano ar fi o partidă bună pentru oricine, iar Georgina trebuie să fie cu ochii pe el dacă e să fie încredere între ei și un viitor împreună.

Am fost rănită prin felul în care m-a părăsit, blocându-mă pe Instagram după ce ne-am culcat împreună și încă doare și acum. În viața mea, va exista mereu un trecut și un viitor cu Cristiano și va exista sentimentul că ar fi putut să fie mai mult între noi, chiar dacă noi nu am sfârșit prin a fi iubit și iubită.

Am citit că a semnat din nou cu Manchester United și mă bucur pentru el. Cred că Georgina va vrea și ar trebui să se mute cu el în Marea Britanie”, a conchis Natacha Rodriguez.

 

The post Cristiano Ronaldo, în centrul unui nou scandal! Un model portughez a povestit în detaliu cum a petrecut o noapte cu el: „Mi-am dat pantalonii jos, i-am arătat posteriorul și a spus că îl adoră”. Avertisment pentru Georgina Rodriguez appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă