Cristiano Ronaldo, gata să joace la cincea Cupă Mondială din carieră: "Ne pregătim pentru bătălii grele"

1 săptămână in urmă 10

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Cristiano Ronaldo, gata să joace la cincea Cupă Mondială din carieră: "Ne pregătim pentru bătălii grele"

''Ar fi foarte trist să nu ne atingem obiectivul, accederea la Cupa Mondială de fotbal 2022. Dar cred că vom fi acolo. În fotbal, ca şi în viaţă, trecem prin momente grele, dar în final vom rămâne în picioare'', a spus Ronaldo.

Portugalia, care nu a reuşit calificarea directă la CM 2022 din Qatar, va disputa un prim meci cu Turcia, pe 24 martie, în semifinalele barajului de calificare, iar dacă va trece de aceasta, va întâlni în finală învingătoarea dintre Italia şi Macedonia de Nord. Italia este deţinătoarea trofeului EURO 2020.

Cristinao Ronaldo e jucătorul european cu cele mai multe selecții (184) și cele mai multe goluri (115) la echipa națională

''Ştim că vom avea meciuri grele, mai întâi împotriva Turciei, şi dacă vom câştiga, cred că vom înfrunta Italia. Vom vedea. În martie vom fi pregătiţi, va fi o bătălie şi va fi frumos de urmărit pentru fanii fotbalului'', a spus atacantul lui Manchester United.

''Viaţa este aşa cum e, nu există un scenariu perfect. Mai avem timp, trebuie să profităm de el pentru a fi gata în martie'', a adăugat vedeta Portugaliei.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Agerpres

Etichete: cristiano ronaldo

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă