Cristiano Ronaldo, fără salariu pe următoarele 4 luni! Șefii de la Juventus sunt nevoiți să facă din nou economii

1 lună in urmă 8

Liga 1: Hermannstadt - FC Argeș, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: Dunărea Călărași - ASU Poli Timișoara, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Conform Corriere dello Sport, șefii campioanei Italiei au solicitat ca banii pe lunile martie, aprilie, mai și iunie să fie încasați mai târziu de fotbaliști.

Este exact aceeași măsură pe care clubul bianconerilor a adoptat-o anul trecut când fotbalul a intrat în standby din cauza pandemiei.

Cristiano Ronaldo et comp. au acceptat să primească salariile în anul financiar 2020 -21, astfel încât deficitul bugetar să nu fie deloc îngrijorător.

Juventus vrea să vândă mai multe vedete în vară

Deocamdată, nu se știe dacă jucătorii au fost de acord, mai ales că sunt mulți care ar putea părăsi echipa în vară și nu ar agrea să plece cu restanțe financiare.

Anul trecut, un rol important l-au jucat veteranii Gianluigi Buffon și Giorgio Chielini, care le-au explicat coechipierilor care e situația și i-au convins pe aceștia să aștepte. 

Juventus a anunțat o economie de 90 de milioane de euro la buget în urma măsurii aplicate în 2020. Asta în timp ce pierderile s-au ridict la 113,7 milioane de euro. 

Torinezii sunt gata să vândă mai mulți jucători de top și cu salarii mari, precum Paulo Dybala, Aaron Ramsey și Adrien Rabiot. Nu este exclusă nici plecarea starului Cristiano Ronaldo, cel care încasează 30 de milioane de euro pe sezon.   

Torino - Juventus se joacă de la ora 19:00 și va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 3. Etichete: cristiano ronaldo , gianluigi buffon , paulo dybala , salarii juventus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă