Cristiano Ronaldo, anchetat de procuratura din Torino: ”Sunt unele vedete care se cred deasupra tuturor!”

4 luni in urmă 22

UCL: PSG - Manchester United, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Real Madrid - Șahtior Donetk, miercuri, 19:45, Digi Sport 1

Portughezul a fost depistat pozitiv în timp ce se afla cu echipa națională în Portugalia și, în loc să rămână în izolare acolo, s-a întors în Italia cu un avion privat.  

”Sunt unele vedete care se cred deasupra tuturor. Când s-a dus la echipa națională nu a respectat regulile, de aceea a fost deschisă o anchetă la procuratura din Torino și va urma și o investigație pe linie sportivă.

Cei ca el trebuie să fie un exemplu. Nu mă interesează deloc faptul că l-am supărat pe președintele lui Juventus. Agnelli să-și vadă de clubul lui și de fotbal,” a fost declarația demnitarului din guvernul italian.   

Reacția oficialilor de la Juventus, legat de acest scandal în care este implicat Ronaldo

Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, a precizat că starul portughez nu a încălcat niciun protocol.

”Le-am spus jucătorilor, că-și pot continua izolarea acasă. Răspunsul la apelul făcut de țara ta este ceva care te face fericit  și în asta constă și frumusețea fotbalului.

Când un jucător pleacă de aici, el devine cetățean liber. Dacă merge cu 150 km /h și este prins, nu pot fi eu cel care să spună ce s-a întâmplat”, a replicat Agnelli, citat de presa din Italia.

Cristiano a declarat că ministrul sportului, Vincenzo Spadafora, spune minciuni cu privire la ”încălcarea protocolului” și a postat un videoclip pe Instagram unde a insistat că respectă toate regulile.

”Nu am încălcat protocolul, așa cum s-a spus: este o minciună! M-am întors din Portugalia pentru că eu și echipa mea ne-am asigurat să respectăm toate procedurile.

M-am întors în Italia cu o ambulanță aeriană și nu am avut contact cu nimeni, nici măcar la Torino”, a fost mesajul pe care Ronaldo l-a postat într-un video pe Instagram.

Etichete: cristiano ronaldo , cristiano ronaldo juventus , andrea agnelli ronaldo , cristiano ronaldo coronavirus , vincenzo spadafora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă