Cristiano Ronaldo amenință cu plecarea de la Manchester United! Nu-i convin rezultatele și l-a chemat de urgență pe impresarul său pentru a-i găsi altă echipă

1 săptămână in urmă 17

Cristiano Ronaldo (36 de ani) pare că s-a săturat de criza de rezultate de la Manchester United. Echipa e pe locul 7, iar jocul echipei suferă la toate capitolele.

Portughezul și-a convocat impresarul Jorge Mendes pentru a-i pune în vedere să-i găsească o altă grupare unde poate să performeze la nivel înalt.

Manchester United a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Wolverhampton, într-un meci din etapa a 21-a a campionatului Angliei.

Cristiano Ronaldo amenință cu plecarea de la Manchester United! Nu-i convin rezultatele și l-a chemat de urgență pe impresarul său pentru a-i găsi altă echipă

Golul a fost marcat de Joao Moutinho, în minutul 82. Manchester United ocupă locul 7 în clasament, cu 31 de puncte, în timp ce Wolverhampton este pe 8, cu 28 de puncte. Lider este Manchester City, care are 53 de puncte.

„Ronaldo este foarte îngrijorat de situație. Echipa primește multe critici, iar el știe că e privit drept unul dintre lideri. Vrea cu disperare ca transferul să fie un succes, dar începe să vadă că ar putea fi extrem de dificil ca United să câștige trofee cu actualul lot.

Jorge a venit să-l vadă și au discutat despre cum merg lucrurile, care sunt problemele și cum ar putea fi rezolvate. Nimic nu a fost exclus”, scriu englezii de la „The Sun”.

The Sun: „Ronaldo può già lasciare il Manchester United” https://t.co/7pwWvpbdu4

— Lucio Boscherini (@Luxgraph) January 9, 2022

Care a fost traseul lui Cristiano Ronaldo?

Ronaldo, în vârstă de 36 ani, s-a despărţit în vara anului trecut de Juventus Torino şi a semnat un contract pe doi ani cu Manchester United, echipă la care a mai evoluat între 2003 şi 2009, perioadă în care a reuşit să înscrie 118 goluri în 292 de meciuri disputate.

Atacantul lusitan a fost achiziţionat în vara anului 2009 de Real Madrid, în schimbul sumei de 80 milioane lire sterline (94 milioane euro). În cele nouă sezoane petrecute la gruparea de pe Santiago Bernabeu (2009-2018), Ronaldo a înscris 450 de goluri în 438 de meciuri, devenind cel mai bun marcator din istoria lui Real Madrid.

The post Cristiano Ronaldo amenință cu plecarea de la Manchester United! Nu-i convin rezultatele și l-a chemat de urgență pe impresarul său pentru a-i găsi altă echipă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă