Cristiano Ronaldo a primit un super card în FIFA 21! Cum îl poți obține în echipa de Ultimate Team

1 lună in urmă 17

Deși jocul este aproape pe final, cu o nouă versiune de FIFA fiind pregătită să între in lumea gaming-ului, gamerii au primit o surpriză din partea EA Sports. Este vorba despre cardul lui Cristiano Ronaldo, care celebrează revenirea atacantului în Premier League. Astfel, producătorii i-au oferit lui Ronaldo un card de OVR maxim, iar în prezent este unul dintre cele mai scumpe cartonașe de pe piață.

Cardul este, intradevăr, impresionant. De aici reiese și prețul de 3 milioane de monede. Totuși, pe platforma PC prețul este un pic mai ridicat și poate ajunge chiar la 4 milioane de monede, în funcție de intervalul în care doriți să achizionați cardul.

Viteza de 98 este compusă dintr-o accelerație de 96 și un sprint de 99, atacantul devenind astfel unul dintre cei mai rapizi jucători din acest mod al jocului. Cât despre șut, Ronaldo a primit un rating de 99 pentru majoritatea atributelor. Poziționarea, puterea șutului și suturile de la distanță au primit un procent maxim și îi oferă cardului o super precizie. Pe partea de pase, atacantul a primit un OVR de 95.

Cristiano Ronaldo a primit un super card în FIFA 21! Cum îl poți obține în echipa de Ultimate Team

Unul dintre cele mai mari atuuri ale cardului este dribling-ul, cardul fiind foarte tehnic și rapid. Pe lângă 5 stele Weak Foot și Skill Moves, Ronaldo are o agilitate de 99 și un echilibru de 90. Cât despre reacție, control al balonului și dribling, atributele ating din nou cote maxime. Așadar, discutăm despre unul dintre cele mai eficiente carduri ofensive din FIFA 21.

Conform site-ului FUTBIN, cel mai bun stil de chimie pe care îl puteți oferi acestui card este Hunter. În acest caz, viteza va ajunge și ea la 99, reușind astfel să aibă trei atribute generale de OVR maxim. A doua varianta este stilul de chimie „Hunter”. Acestea sunt recomandările gamerilor, însă puteți alege alt tip de chimie pentru cardul „Premium SBC”.

Merită să oferiți 3.000.000 de monede pe card?!

Având in vedere că jocul este spre sfârșite și mulți gameri dețin deja un număr mare de monede, putem spune că recomandăm completarea acestui SBC Premium. Atributele sunt excelente și puteți integra cardul foarte ușor într-o echipă de Ultimate Team. Pentru soluții și cerințe de SBC puteți accesa site-ul FUTBIN, la secțiunea Squad Building Challenger.

The post Cristiano Ronaldo a primit un super card în FIFA 21! Cum îl poți obține în echipa de Ultimate Team appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă