Cristiano Ronaldo a ieșit de pe teren înainte ca meciul să se termine! A dat cu banderola de pământ după ce nu i s-a validat golul perfect valabil! Arbitrul a recunoscut la vestiare: „Am greșit” | VIDEO

2 săptămâni in urmă 1

Cristiano Ronaldo, vedeta naționalei Portugaliei, a părăsit terenul înainte ca meciul cu Serbia din preliminariile CM 2022 să se încheie. Arbitrul i-a anulat un gol valabil, iar la final „fluierașul” recunoscut că a greșit. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Serbia a obținut un punct, după ce portughezii au condus cu 2-0 la pauză, prin „dubla” lui Diogo Jota. Mitrovic şi Kostic au punctat pentru gazde, din pasele lui Radonjic.

Căpitanul Portugaliei Cristiano Ronaldo putea aduce victoria în prelungirile meciului, dar golul a fost anulat. CR7 a ieșit de pe teren extrem de nervos, deși arbitrul nu fluierase finalul, și a dat de pământ cu banderola de căpitan.

Cristiano Ronaldo a ieșit de pe teren înainte ca meciul să se termine! A dat cu banderola de pământ după ce nu i s-a validat golul perfect valabil! Arbitrul a recunoscut la vestiare: „Am greșit”

La finalul meciului, arbitrul Danny Makkelie i-a cerut scuze selecţionerului Portugaliei, Fernando Santos. „Arbitrul şi-a cerut iertare la vestiare. Pe teren îmi spusese că va vedea imaginile şi că dacă s-a înşelat va veni să-şi ceară scuze. Şi a fost cazul. Arbitrii sunt oameni şi pot greşi, dar de aceea există VAR şi tehnologia la linia porţii, pentru a se evita asta”, a spus Fernando Santos după meciul cu Serbia.  Totuși, în meciurile din preliminarii nu se folosește VAR.

Europa va avea 13 locuri la CM 2022. Primele zece echipe calificate vor fi câştigătoarele celor zece grupe din preliminarii. Pentru cele trei locuri rămase se vor lupta 12 echipe: zece clasate pe locul doi în grupele preliminare şi alte două ce provin din Liga Națiunilor Se vor disputa baraje într-o singură manșă Vor rezulta șase echipe calificate mai departe, iar prin tragere la sorţi se vor stabili cele trei formații gazdă şi cele trei echipe oaspete pentru ultimul baraj, tot într-o singură manşă.

Ronaldo denied a goal and given a 🟨 card instead 🚮😔 pic.twitter.com/O81sbDdkej

— Muzi Khanyile (@Dowpey) March 28, 2021

Nami I would walk off the field… You guys don’t deserve #CristianoRonaldo https://t.co/5ajcUwGN2N pic.twitter.com/LRf9dQ81l5

— Muzi Khanyile (@Dowpey) March 28, 2021

În preliminariile CM 2020, România va juca meciul cu Germania, duminică, 28 martie, de la ora 21:45.

The post Cristiano Ronaldo a ieșit de pe teren înainte ca meciul să se termine! A dat cu banderola de pământ după ce nu i s-a validat golul perfect valabil! Arbitrul a recunoscut la vestiare: „Am greșit” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă