Cristiano Ronaldo a anunțat când are de gând să se lase de fotbal

5 zile in urmă 18

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 13:22

91 citiri

"Parcursul meu nu este încă încheiat. Va trebui să-l suportaţi pe 'Cris' încă ceva timp", a declarat superstarul fotbalului, care a primit marţi premiul Quinas de Ouro, rezervat celui mai bun marcator al selecţionatei Portugaliei, decernat de Federaţia lusitană de fotbal (FPF).

"Vreau să fiu prezent la Cupa Mondială (2022) şi la EURO (2024). Mă simt foarte motivat, iar ambiţia mea este mare", a adăugat cvintuplul câştigător al Balonului de Aur, considerat în continuare unul dintre jucătorii de bază ai naţionalei Portugaliei, în vederea Mondialului din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie).

La 37 de ani, căpitanul Portugaliei a adunat 189 de selecţii şi este recordmanul mondial de goluri la echipa naţională, cu 117 reuşite. Dacă prezenţa sa la Cupa Mondială din Qatar se va confirma, Cristiano Ronaldo va disputa al zecelea mare turneu internaţional din cariera sa.

Revenit la Manchester United în 2021, Ronaldo a avut un debut de sezon 2022-2023 complicat, în care a stat mai mult pe banca de rezerve, în condiţiile în care plecarea sa de pe Old Trafford a fost evocată, după ce clubul englez a ratat calificarea în Liga Campionilor.

Citește și:

Naționala de fotbal, la un pas de o retrogradare istorică. Ce se poate întâmpla după meciul de vineri din Finlanda

Echipa națională a României va evolua vineri, cu Finlanda, în deplasare, de la ora 21.45, în etapa a cincea a grupei din Liga Națiunilor B. Debutul dezastruos al naționalei României în...

Care sunt cele mai vizibile sporturi din România

Federaţia Română de Fotbal, Federaţia Română de Nataţie şi Federaţia Română de Canotaj ocupă primele locuri în topul general al apariţiilor media din ultima perioadă, se arată...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă