Cristiano Bergodi, regrete mari după eșecul cu CFR Cluj: „Nu mi s-a părut extraordinară!”

1 lună in urmă 31

Cristiano Bergodi a pierdut iar pe banca lui Sepsi, dar italianul știe că formația din Sfântu Gheorghe putea să facă mai mult în partida pierdută cu CFR Cluj, scor 0-2.

Tehnicianul, care consideră că ardelenii n-au o echipă „extraordinară”, știe unde s-a făcut diferența în partida din Gruia.

Cu o singură victorie în 13 etape, Sepsi se pregătește deja de play-out, într-un an în care a debutat în cupele europene.

Cristiano Bergodi, dezamăgit după înfrângerea cu CFR Cluj: „Se putea face mai mult!”

Cristiano Bergodi a subliniat că Sepsi putea „să facă mai mult”, chiar dacă echipa sa a dat peste campioana României, CFR Cluj.

„Au fost două faze fixe din care s-a marcat. În seara asta, se putea face mai mult. Nu mi s-a părut extraordinară CFR! Am jucat numai noi la început. Problema mare este la încredere, nu avem forță mentală. Mergem înainte, n-am jucat rău! Acum, ne gândim la Cupă, meciul cu FC U Craiova este foarte important.

Nu pot să implementez imediat tot ce trebuie, dar meciul acesta ne apropie de ceea ce vrem. N-am ce să le reproșez jucătorilor și nu trebuie să facem o tragedie. Eu am încredere în lotul pe care îl am, dar am nevoie de timp ca să facem ceea ce vreau eu. Se știe însă că România nu este multă răbdare”, a spus Cristiano Bergodi.

The post Cristiano Bergodi, regrete mari după eșecul cu CFR Cluj: „Nu mi s-a părut extraordinară!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă