Cristian Tudor Popescu: „Mă bate gândul să trec la musulmani”

1 lună in urmă 18

Gazetarul Cristian Tudor Băsescu a făcut anunţul vineri seara, la Digi24, unde a dat exemplul reprezentantului musulmanilor din România, care s-a vaccinat anti-COVID şi a îndemnat la vaccinare.

„Mă bate gândul să trec la musulmani. Și știți de ce? Pentru că muftiul Iusuf Muurat al musulmanilor din România nu numai că a instituit, împreună cu Muftiatul, obligativitatea certificatului verde ca să intri în lăcașul de cult musulman din România, dar s-a și vaccinat cu două doze și acum anunță public că își face a treia doză”, a mărturisit Cristian Tudor Popescu, vineri seara, la Digi24.

„Aduce medici la biserică, la geamie, să vorbească credincioșilor”, a continuat gazetarul. „Și a pronunțat acea frază pe care am așteptat-o de la Patriarhul ortodoxiei române, Daniel, o aștept de un an de zile: Vaccinul e de la Dumnezeu! N-a spus-o Patriarhul, nici nu ne-a anunțat că s-a vaccinat, în vreme ce muftiul Murat Iusuf a spus: Vaccinul e o minune de la Dumnezeu”, a punctat CTP.

Pe 20 ianuarie, muftiul Muurat Iusuf a anunţat că se imunizează împotriva coronavirusului, iar pe 18 octombrie a spus că face a treia doză.

„Eu am ales să fac acum a treia doză pentru că am încredere în medici, în știință, în oamenii care au competența de a transmite mesaje referitoare la această problemă. Este de datoria noastră, a fiecărui individ, indiferent de credința sau de limba vorbită, să luptăm împotriva acestei pandemii. Sănătatea, atât cea personală, cât și a întregii societăți în care trăim, este cel mai de preț dar lăsat de către Bunul Creator. Vă îndemn pe toți să faceți același lucru pentru că doar așa vă protejați pe voi și pe cei dragi și doar așa vom redobândi normalitatea de dinainte de pandemie”, a transmis muftiul Muurat Iusuf, pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă