Cristian Tudor Popescu l-a pierdut pe primarul Capitalei. „Domnul Nicușor Dan, mai știți ceva, mai trăiește? A dispărut în ceaţă”

3 săptămâni in urmă 21

„Domnul Nicușor Dan, mai știți ceva, mai trăiește? L-am zărit pe la un soi de manifestare, o agapă ceva, tot cu părul… se mișca pe acolo. Ce face domnul Nicușor Dan, dumneavostră știți?”, se întreabă retoric Cristian Tudor Popescu.

„Apar imaginile alea groaznice din Cișmigiu, parcul fundamental, parcul emblema al Capitalei, apar imaginile alea de te apucă depresia când vezi ce mizerie, ce paragină, ce rupturi, pod prăbușit și așa mai departe. Nicușor Dan a zis ceva, că trebuie făcut ceva. Ați fost prin Cișmigiu în ultimele zile? Nu s-a schimbat nimic, e la fel.

Citeşte şi Cristian Tudor Popescu, despre scandalul din coaliţie: „Un bâlci sterp, se bat pentru putere, fiind la putere. Arată tot absurdul, mergând până la grotesc”

Domnul Nicușor Dan poate n-avea posibilități de la primărie, nu putea să mobilizeze organele primăriei, bani de acolo. Dacă ar fi ieșit în stradă și cerea voluntari: oameni buni, eu sunt primarul Bucureștiului, Nicușor Dan. Haideți să salubrizăm, haideți să redăm bucureștenilor Cișmigiul. Eu sunt convins că veneau câteva mii de oameni și se rezolva problema. A dispărut în ceață domnul Nicușor Dan”, a mai spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Citeşte şi Nicușor Dan îi răspunde lui Cîțu după ce premierul a cerut socoteală pentru neimplicarea Primăriei Capitalei în criza COVID: Facem eforturi!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă