Cristian Tudor Popescu ironizază noul guvern. „PNL s-a cotârcit cu PSD ori de câte ori a avut ocazia. Să nu se încaiere prea tare pe bani” VIDEO

2 săptămâni in urmă 20

Cristian Tudor Popescu ironizază noul guvern. Reputatul jurnalist a fost invitat în emisiunea „Ediţie specială” de la Europa FM cu Alice Iacobescu și Cătălin Striblea.

Cristian Tudor Popescu ironizază noul guvern

„Este bine pentru ei, pentru cei care constituie această coaliție și, în primul rând, pentru PNL și PSD. Este o corcitură care are șanse mult mai mari de supraviețuire decât precedenta, PNL-USR, pentru că PNL mai mult decât are acum nu poate pretinde; asta este valoarea lui ca partid și asta a fost întotdeauna. Este maximul ce are acum. PNL nu poate conduce de unul singur și nu poate să fie lider într-o coaliție. Este incapabil de așa ceva. Aceasta este formula prin care poate rămâne la putere”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Klaus Iohannis: „Majoritatea PNL-PSD-UDMR mi-a propus un nume de premier, pe care am acceptat-o. Îl desemnez pe domnul Nicolae Ciucă!”

„PNL este un partid de tejghetari. Nu face altceva decât să se tocmească pentru posturi, influență, bani; și asta face de 30 de ani! Este un partid fake, inventat după 1990, din amintirile și tradiția partidului interbelic din secolul XIX. PNL nu a fost niciodată un partid de opoziție autentică. A stat acolo ca un tampon, ca o pseudo-opoziție. S-a cotârcit cu PSD în diversele lui forme de câte ori a avut ocazia. P din PNL vine de la pseudo. PNL este un partid pseudo-liberal”, a adăugat celebrul jurnalist.

Olguţa Vasilescu îl laudă pe Ciolacu pentru rezultatul negocierilor cu PNL: „Jos pălăria! Le-ai luat liberalilor şi banii de pe piept”

„Ambele partide au o componentă comună conservatoare. Vor încerca să ofere și populației cât de cât o linie de supraviețuire. Bani au de la PNRR, singura problemă este să se nu se încaiere pe bani prea tare. Vom intra într-o perioadă de stagnare acum, care își va arăta consecințele pe termen mediu-lung”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă