Cristian Tudor Popescu îl distruge pe Novak Djokovic . "Dacă nu ești primit la Melbourne organizează un turneu la Belgrad fără restricții"

2 săptămâni in urmă 53

Miercuri, 05 Ianuarie 2022, ora 23:59

126 citiri

Cristian Tudor Popescu îl distruge pe Novak Djokovic . "Dacă nu ești primit la Melbourne organizează un turneu la Belgrad fără restricții"

Cristian Tudor Popescu a comentat în stilu-i caracteristic despre problemele lui Novak Djokovic de pe aeroportul din Australia.

Interogat de polițiști timp de opt ore, tenismenul nu a fost lăsat să intre în tară și obligat să plece în Serbia. Mai mult ca sigur, Djokovic nu va participa la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Acum, Cristian Tudor Popescu îi dă un sfat ironic lui Djokovic și îi spune că poate organiza un turneu de tenis la Belgrad fără restricții.

"Ce sens are să discutăm despre scutire medicală? Ce scutire medicală? Acolo sunt 4 prevederi, în legea australiană, e vorba de reacții adverse la o primă vaccinare care duc la spitalizare sau incapacitare... Care reacție? Că Djokovic nu s-a vaccinat

N-ar trebui acum să aibă bunul simț față de locuitorii Australiei, care sunt în proporție de 90% vaccinați, care au trecut prin niște restricții crâncene, sute de zile de lockdown, oameni care au suferit chinuri în ultimii doi ani, legat de COVID și de carantină, și cărora le-ar datora Novak Djokovic măcar o explicație?

Ce i-aș putea spune acum? Bine, Nole, dacă așa de mult contează pentru tine povestea asta cu vaccinul, atunci bine... Dacă nu ești primit la Melbourne, du-te acasă, mai organizează un Adria Tour la Belgrad fără să respecți niciun fel de norme sanitare, cum s-a întâmplat în iunie, că la Belgrad se poate, ești lăsat să faci ce vrei, încheie-l cu un party sălbatic, așa cum s-a întâmplat în iunie și fii fericit", a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Citeste si:

Cristian Tudor Popescu, discurs dur despre Djokovic după ce a fost acceptat la Australian Open. " Au judecat aidoma lui Ion Țiriac"

Cristian Tudor Popescu critică decizia organizatorilor care i-au permis lui Novak Djokovic să participe la Australian Open, chiar dacă tenismenul sârb nu este vaccinat împotriva Covid - 19....

Tatăl lui Novak Djokovic îi amenință pe australieni după ce tenismenul este interogat de poliție. "Dacă nu-i dau drumul ne batem cu ei pe străzi"

Novak Djokovic este în continuare blocat pe aeroportul din Australia. Tatăl său a trecut la amenințări. Novak Djokovic este închis într-o cameră și păzit de poliție. Sportivul i...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă