Cristian Rizea şi postul TV al lui Păcuraru, „condamnaţi” de instanţă pentru campania murdară împotriva lui Radu Budeanu

1 lună in urmă 1

Cristian Rizea şi postul TV al lui Păcuraru au fost astfel „condamnaţi” de instanţă.  Firma GEOPOL INTERNATIONAL au fost astfel obligați să înlăture, provizoriu, materialele ce cuprind datele cu caracter personal referitoare la omul de afaceri Radu Budeanu, reprezentat de celebra Casă de avocatură ”Stratulat Albulescu și asociații”.

Cristian Rizea şi postul TV al lui Păcuraru, „condamnaţi” de instanţă pentru campania murdară împotriva lui Radu Budeanu

“Serialul de denigrare a mea, pornit de Realitatea PLUS la inițiativa patronului stației – Maricel Păcuraru -, are ca motivație încercarea acestuia de a prelua, în stil mafiot, participația pe care am avut-o, indirect, la ROMPREST. O acțiune mafiotă în pur stil, dirijată pe post de fosta secretară a lui Liviu Dragnea, cu un scop foarte clar, de a mă șantaja, de a mă forța să-i predau votul în AGA ROMPREST. Au încercat și cu reprezentantul Aeroportului Otopeni același lucru, existând și un dosar pe acest subiect.

”CNA i-a amendat, iar Justiția a decis ca această mizerie la comandă să se oprească. O mizerie oarecum comică, ținând cont ca au bătut efectiv câmpii de la A la Z în ce mă privește. Voi demonstra cu documente prejudiciul de milioane care mi s-a produs, îi voi urmări în instanță pe absolut toți moderatorii, producătorii emisiunilor și societatea care deține licența Realitatea până vor plăti la centimă paguba creată”

În altă ordine de idei, cei care fac publicitate la acest canal tv, precum și telespectatorii săi, trebuie să știe că Realitatea este un mijloc prin care patronul său, trecut prin închisori cu zeci de condamnări penale, încearcă să facă diverse alte afaceri într un stil din jungla anilor ‘90 de unde provine și a și rămas”, a declarat î Radu Budeanu, pentru Gândul după aflarea soluției date de judecătorii Tribunalului București.

Citeşte şi: Fugarul Cristian Rizea aduce o amendă de 50.000 de lei pentru Realitatea Plus

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă