Cristian Rizea, dezvăluiri FABULOASE: Cum au defilat, ca manechine, Rovana Plumb, Anca Boagiu, Raluca Turcan sau Elena Udrea

2 luni in urmă 38

Josette si Cristian Rizea Josette si Cristian Rizea

Fostul deputat Cristian Rizea a făcut dezvăluri fabuloase din lumea modei și a politicii românești, la emisiunea Din culisele Statului Paralel. Rizea, cunoscător și uneori personaj al lumii mondene, a povestit despre un eveniment unic în istoria prezentărilor de modă din România, la care cele mai importante doamne ale politicii, la acel moment, au acceptat să defileze pe podium, pentru o cauză nobilă.  

VINERI, 06 AUGUST 2021, 20:36

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"În 2003 - 2004, soția mea avea o casă de modă, chiar a apărut într-o publicație cunoscută în domeniu, iar în 2005 a organizat un eveniment caritabil în sprijinul unui ONG care milita contra violențelor suferite de femei.  

A fost un eveniment extrem de apreciat, iar manechinele au fost numai doamne din politică: am avut-o pe Rovana Plumb de la PSD,  pe Raluca Turcan de la PD, în vremea aceea, pe Anca Boagiu, Elena Udrea și Mona Muscă, o doamnă a politicii românești, de la PNL

Imagine.

De atunci Raluca Turcan cocheta și vorbea numai de branduri, în culise ne spunea că se îmbracă numai de la anumiți creatori, se pare că avea aceste inclinații. La vremea respectivă erau multe femeie care încercau să o copieze pe Elena Udrea, mai ales la capitolul genți."

Fostul deputat a comentat și fascinația femeilor din politica românească pentru luxul vestimnar. 

"Astfel de lucruri (gențile și toaletele firmelor de lux/exclusiviste - N.R.) fac diferența în România. La Monaco nu fac, occidentalii privesc altfel lucrurile, acolo e ceva obișnuit ca cineva să poarte genți de mii de euro, dar femeile din politica românească chiar și în ziua de azi pun mult preț pe astfel de lucrurui, Uitați-vă in zona de nord a Capitalei, la restaurantele de lux, orice domnișoara care are posibilitatea să se afișeze cu o astfel de geantă o poarta ostentativ, poate atrage atenția, apare și ea într-o publicație. "

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă