Cristian Popescu Piedone: NU sunt infectat cu noul coronavirus

2 months ago 3

Cristian Popescu Piedone, fost primar al Primariei Sector 4 si, in prezent, candidat la Primaria Sectorului 5, a anunţat pe Facebook că nu este infectat cu noul coronavirus.

"Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia! Am primit rezultatul testului si NU sunt infectat cu noul coronavirus. Multe publicații s-au grăbit să pună diagnostic înaintea medicilor. (...) Așadar nu sunt infectat cu COVID-19, nu am pus în pericol nicio persoană cu care m-am întâlnit în ultimele zile. Sper ca jurnaliștii să verifice pe viitor măcar dintr-o sursă, dacă nu din 3 cum scrie în manual. În rest, multă sănătate tuturor!", a scris Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Reacţia lui Cristian Popescu Piedone vine după ce presa centrală a anunţat joi că fostul edil s-a testat pentru COVID-19 după ce fiica a ieşit pozitivă la noul coronavirus. Presa scria că şi rezultatul testului lui Piedone ar fi fost pozitiv, lucru dezminţit acum de Piedone. 

"Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru ca este alergica la ambrozie. Medicii i-au cerut sa faca si un test COVID-19, iar in cursul zilei de marti a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus. In acest moment se afla in izolare la domiciliu pentru ca este asimptomatica", a scris Piedone pe Facebook.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools