Cristian Popescu Piedone, câştigător al Primăriei Sectorului 5: ”Judecata poporului a decis! Dreptatea a învins!”

5 luni in urmă 19


Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 4, condamnat în primă instanţă la 8 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Colectiv, a câștigat alegerile pentru primăria sectorului 5, arată rezultatele parțiale centralizate de Biroul Electoral Central, citate de News.ro. Piedone și-a anunțat victoria, într-un mesaj pe Facebook.


După numărarea a 89,103 voturi, reprezentând 94% din total, în condiţiile, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone are cel mai bun scor în cursa pentru Primăria Sectorului 5, respectiv 27,25%.


El este urmat de candidatul PNLUSR PLUS Cristian Băcanu, cu 24,84%.


Actualul primar de sector, social-democratull Daniel Florea, se situează pe poziţia a treia, cu 24,84% din sufragii.


Cristian Popescu Piedone și-a anunțat de altfel pe Facebook victoria.


”Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!


În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!


Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău! Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!".Citeşte Articolul Întreg pe Sursă