Cristian Gațu a fost readus la Steaua! Echipa de handbal a oficializat 8 transferuri pentru noul sezon. Ciprian Șandru și Ionuț Ciobanu, noutățile de ultim moment

2 luni in urmă 34

Cristian Gațu, fostul președinte al Federației Române de Handbal și dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, a fost readus la echipa de handbal masculin.

Oficialul care va împlini vineri – 20 august vârsta de 76 de ani a fost cooptat în staff-ul echipei în calitate de consilier sportiv.

Steaua a anunțat nu mai puțin de 8 achiziții pentru sezonul 2021-2022, care va debuta săptămâna viitoare.

Cristian Gațu a fost readus la Steaua! Echipa de handbal a oficializat 8 transferuri pentru noul sezon

Cristian Gațu revine la Steaua în calitate de consilier sportiv. Anunțul a fost făcut de club cu ocazia prezentării oficiale a achizițiilor pentru noul sezon. Liga Zimbrilor va debuta pe 29 august.

Fost președinte al FR de Handbal timp de 17 ani, Cristian Gațu este unul dintre oamenii de legendă ai clubului Steaua. A câștigat multe trofee ca sportiv, inclusiv Cupa Campionilor Europeni în 1968 și 1977, dar a și fost conducător în cadrul clubului, atât în anii 80, cât și în anii 90, înaintea de a deveni șeful handbalului românesc.

Echipa de handbal masculin pornește în noul sezon și cu un nou antrenor, Ovidiu Mihăilă, care la rândul lui a revenit la club după o pauză de 2 ani. În această perioadă, „Coco” a antrenat echipa feminină Gloria Buzău. De fiecare dată s-a calificat cu echipa în Liga Europeană, după ce a ocupat locul 4 În Liga Florilor.

Noul „principal” va fi ajutat de Ștefan Laufceac (antrenor secund), Marius Tudor (preparator fizic) și Valentin Cucu (kinetoterapeut).

Echipa Steaua pentru sezonul 2021-2022

Steaua își propune să revină în prim-plan în Liga Zimbrilor. Ultimul rezultat notabil l-a realizat în 2018, când a terminat pe locul 2 după o finală cu Dinamo.

Pentru noul sezon, „militarii” au anunțat nu mai puțin de opt achiziții:

Milan Popovic (extremă stânga), Ramon Șomlea (centru), Ionuț Iancu (portar), Ciprian Șandru (inter stânga), Dragoș Hanțaru (inter stânga), Ionuț Ciobanu (portar), Eduard Gheorghe (17 ani pivot) și Cosmin Ilie (17 ani inter dreapta).

 

The post Cristian Gațu a fost readus la Steaua! Echipa de handbal a oficializat 8 transferuri pentru noul sezon. Ciprian Șandru și Ionuț Ciobanu, noutățile de ultim moment appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă