Cristian Băcanu despre concertele organizate de Primăria Sectorului 5 în parcuri: Nu aș mai face / Nu e treaba Primăriei să facă paranghelii cum au făcut administrațiile PSD

2 months ago 4

Cristian Băcanu, candidatul dreptei la Primăria Sectorului 5, a declarat că administrația locală nu va mai organiza concerte în parcurile din sector dacă va fi ales primar. Acesta este de părere că nu e treaba primăriei să organizeze paranghelii.

"Nu aș mai face concerte. Cred că banii trebuie folosiți pentru a crește calitatea vieții oamenilor, să dezvoltăm sectorul, infrastructura. Concertele se fac de către privați. Nu e treaba Primăriei să facă paranghelii cum au făcut administrațiile PSD din București. Trebuie să investim în continuare în cultură, să-i ajutăm pe copiii afliați unor entități unde se încurajează cultura, dar să aduc tot felul de cântăreți pe banul public, asta nu cred că aș face", a declarat Băcanu în interviul acordat HotNews.ro.

Primăria Sectorului 5 condusă de primarul PSD Daniel Florea, a organizat zeci de concerte plătite din bani publici în parcurile din sector. HotNews.ro a scris în mod frecvent despre aceste cheltuieli.

De exemplu, Primăria Sectorului 5 a plătit circa 45.000 de euro pentru spectacolul organizat de Centrul Cultural de Tineret Ștefan Iordache în Parcul Sebastian, pe 24 ianuarie 2020, pentru a sărbători Unirea Principatelor Române. În decembrie 2018, instituția a plătit 27.917 lei pentru un recital live de 45 minute cu trupa Parazitii și 55.930 lei pentru un concert Andra de 30 de minute.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools