Cristi Țopescu Junior, divorțat și rămas fără bani! Are o sumă importantă de returnat băncii de unde a făcut un împrumut ipotecar!

1 săptămână in urmă 35

Cunoscuta familie Țopescu este lovită de nenumărate ghinioane în ultima perioadă. După câțiva ani de la moartea cunoscutului om de televiziune și a fiicei acestuia, Cristi Țopescu Junior a divorțat de ceva vreme, iar acum are probleme cu băncile.

Dosarul de ipotecă imobiliară este public. Se pare că este vorba despre recuperarea unei sume de aproape 700.000 de lei, scrie Cancan.

Banca i-a cerut banii lui Cristi Țopescu Junior, iar cererea de executare silită a fost aprobată. Este vorba despre un împrumut pentru bunuri imobiliare făcut de acesta, dar ale cărui rate nu le-ar mai fi plătit, la un moment dat. După mai multe termene, instanța a decis în defavoarea fiului fostului mare comentator sportiv.

Cristi Țopescu Junior, divorțat și rămas fără bani! Are o sumă importantă de returnat băncii de unde a făcut un împrumut ipotecar!

Iată soluția pe scurt: ”Admite cererea. Încuviinţează cererea de intervenţie formulată în cursul executării silite efectuate în dosarul de executare nr. 1684/2021, în temeiul titlurilor executorii reprezentate de contract de credit pentru bunuri imobiliare nr.RBRO5628125/18.01.2018 şi Contract de ipotecă imobiliară autentificat, pentru recuperarea sumei de 697.971,60 lei. Fără cale de atac.”

Raluca și Cristi Țopescu s-au căsătorit în 2010 și împreună au doi băieti, Noah și Lucas. În urmă cu patru ani, soția fiului lui Cristian Țopescu îl acuza pe acesta de infidelitate în mod public, însă s-au împăcat la scurt timp.

Divorțat din urmă cu doi ani de Raluca

În primăvara anului 2019, fiul cunoscutului comentator tv a decis să pună capăt mariajului. Fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a demarat acțiunea de divorț la Judecătoria Sectorului 1.

Cristina Țopescu, fostă prezentatoare și comentatoare tv, a murit pe 12 ianuarie 2020 la doar 59 de ani! Trupul neînsuflețit al fiicei fostului mare comentator sportiv Cristian Țopescu a fost descoperit în locuința din Otopeni de către polițiști.

Cristian Țopescu, omul care a marcat jurnalismul sportiv românesc prin comentariile sale, a decedat în mai 2018 la vârsta de 81 de ani.

Sursă foto: Cancan

The post Cristi Țopescu Junior, divorțat și rămas fără bani! Are o sumă importantă de returnat băncii de unde a făcut un împrumut ipotecar! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă